עבור לתוכן

רשת אלחוטית - בעיות קליטה. כל הפרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כמעט שנתיים קניתי רשת אלחוטית מבזק בינלאומי, ספקית האינטרנט שלי. ראוטר + נתב של נט-לינק. המחשב הראשי - מחשב הראוטר נמצא בקומה ראשונה כשסמוך עליו נמצא ממ"ד. בקומה השנייה נמצא המחשב אותו אני צריך ליצור את הרשת. עם רשת הנט-לינק, האנטנה בקושי קלטה עם הרבה התנתקויות. אני חושב שאם הנט-לינק עבד וקלט עם הרבה התנקתקויות, אז אני אוכל לקנות אנטנה בעלת אות חזק יותר, ואז האינטרנט יעבוד בצורה חלקה. האם יש אנטנה שאני אוכל לקנות ותקלוט בצורה טובה ? ואם כן, איזו ? תודה.

פורסם

שלום,

לפני כמעט שנתיים קניתי רשת אלחוטית מבזק בינלאומי, ספקית האינטרנט שלי. ראוטר + נתב של נט-לינק. המחשב הראשי - מחשב הראוטר נמצא בקומה ראשונה כשסמוך עליו נמצא ממ"ד. בקומה השנייה נמצא המחשב אותו אני צריך ליצור את הרשת. עם רשת הנט-לינק, האנטנה בקושי קלטה עם הרבה התנתקויות. אני חושב שאם הנט-לינק עבד וקלט עם הרבה התנקתקויות, אז אני אוכל לקנות אנטנה בעלת אות חזק יותר, ואז האינטרנט יעבוד בצורה חלקה. האם יש אנטנה שאני אוכל לקנות ותקלוט בצורה טובה ? ואם כן, איזו ? תודה.

עם יש לך ידע וידיים טובות הייתי ממליץ לך לחבר את הממ"ד בכבילה לראוטר אין יותר טוב מזה ...!

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה למרות שלא הבנתי אותה בדיוק. אבל אני חייב פיתרון אלחוטי.

יש עצות ? חייב להיות משהו. גם אם יקר.

פורסם

תודה על העצה למרות שלא הבנתי אותה בדיוק. אבל אני חייב פיתרון אלחוטי.

יש עצות ? חייב להיות משהו. גם אם יקר.

התכוונתי שתחבר את הממד בדרך חוטית בממד כמעט ואין קליטה לרשת אלחוטית ....

מאיפה אתה אולי אני יצליח לעזור לך ?

פורסם
  • מחבר

אני מפ"ת.

המחשב הראשי נמצא בסמוך לממ"ד. לא בתוכו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים