פורסם 2007 בינואר 718 שנים שלום, לפני כמעט שנתיים קניתי רשת אלחוטית מבזק בינלאומי, ספקית האינטרנט שלי. ראוטר + נתב של נט-לינק. המחשב הראשי - מחשב הראוטר נמצא בקומה ראשונה כשסמוך עליו נמצא ממ"ד. בקומה השנייה נמצא המחשב אותו אני צריך ליצור את הרשת. עם רשת הנט-לינק, האנטנה בקושי קלטה עם הרבה התנתקויות. אני חושב שאם הנט-לינק עבד וקלט עם הרבה התנקתקויות, אז אני אוכל לקנות אנטנה בעלת אות חזק יותר, ואז האינטרנט יעבוד בצורה חלקה. האם יש אנטנה שאני אוכל לקנות ותקלוט בצורה טובה ? ואם כן, איזו ? תודה.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים שלום, לפני כמעט שנתיים קניתי רשת אלחוטית מבזק בינלאומי, ספקית האינטרנט שלי. ראוטר + נתב של נט-לינק. המחשב הראשי - מחשב הראוטר נמצא בקומה ראשונה כשסמוך עליו נמצא ממ"ד. בקומה השנייה נמצא המחשב אותו אני צריך ליצור את הרשת. עם רשת הנט-לינק, האנטנה בקושי קלטה עם הרבה התנתקויות. אני חושב שאם הנט-לינק עבד וקלט עם הרבה התנקתקויות, אז אני אוכל לקנות אנטנה בעלת אות חזק יותר, ואז האינטרנט יעבוד בצורה חלקה. האם יש אנטנה שאני אוכל לקנות ותקלוט בצורה טובה ? ואם כן, איזו ? תודה.עם יש לך ידע וידיים טובות הייתי ממליץ לך לחבר את הממ"ד בכבילה לראוטר אין יותר טוב מזה ...!
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר תודה על העצה למרות שלא הבנתי אותה בדיוק. אבל אני חייב פיתרון אלחוטי. יש עצות ? חייב להיות משהו. גם אם יקר.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים תודה על העצה למרות שלא הבנתי אותה בדיוק. אבל אני חייב פיתרון אלחוטי. יש עצות ? חייב להיות משהו. גם אם יקר.התכוונתי שתחבר את הממד בדרך חוטית בממד כמעט ואין קליטה לרשת אלחוטית ....מאיפה אתה אולי אני יצליח לעזור לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.