פורסם 2007 בינואר 718 שנים זה הגיוני שהטמפרטורה של הכרטיסgeforce 6600 sparkleהיא 89 מעלות במנוחה ו125 בזמן שFEAR רץ?
פורסם 2007 בינואר 718 שנים תיבדוק שזה טמפ' ולא F כי הם שני מדידות שונות אבל אם אתה לא רוצה להיסתבך לך לאחריות...
פורסם 2007 בינואר 718 שנים F= Fahrenheit בעברית=פרנהייטתבדוק אם זה לא על Fahrenheit אם כן אז תחלק את הטמפ' שלך ב - 3.473~ 89 F שווה ל-26~ מעלות.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים איזה קירור יש לו ?תבדוק עם האצבע אם הכרטיס באמת כל כך חם אולי החיישן מזייף..
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר לא עבר OC על הכרטיס או משהו?? בן כמה הכרטיס?? החלפתה לו משחה טרמית? הכרטיס עבר OC, אבל כרגע הוא לא בOC הוא בן שנתיים בערך בחיים לא החלפתי לו שום משחה האמת היא שעדיך שהוא יתקלקל כי מחר אני כנראה סוף סוף קונה את ה X1950P ואז אני אוכל להחליף אותו באחריות ולמכור אותו כמו חדש..
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אם בכל זאת אתה רוצה לשמור אותו תוודא שהוא לא ב OC ותחליף לו משחה טרמיתותבדוק אם הקירור שלו תקין (מאוורר)אולי האבק מפריע לוכל מקרה תתחדש על הX1950P שיהיה לך!!
פורסם 2007 בינואר 718 שנים טוב אז תתפלל שהוא יישרף עוד יומיים שלוש..חח תעשה לו OC מטורף!אבל ליתר דיוק...תבדוק עם האצבע אם הכרטיס באמת חם! תחליף משחה וכו..וכו..
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר אם בכל זאת אתה רוצה לשמור אותו תוודא שהוא לא ב OC ותחליף לו משחה טרמיתותבדוק אם הקירור שלו תקין (מאוורר)אולי האבק מפריע לוכל מקרה תתחדש על הX1950P שיהיה לך!!דאם! אני יכול לקבל כוויה אם אני משאיר את האצבע על הכרטיס יותר משניה... אני חושש שזה סוף ימיו.יהיה זכרו ברוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.