פורסם 2007 בינואר 718 שנים שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתכנן על לוח אם עם כרטיס מסך מובנההלוח הוא של ג'יגהבייט מדגם GA-965GM-S2לפי מה שהבנתי, הכרטיס המובנה משתמש בזכרון של המחשב וזה גורע מבצועי המחשב..האם זה נכון ואם כן עד כמה זה קריטי? והאם הוא יוכל לסחוב את הויסטה?המחשב שלי הוא למטרת לימודים בעיקר, וגם שימושים סטנדרטיים (אינטרנט, סרטים,מוסיקה וכו..) לא למשחקיםוזו הסיבה שאני לא רואה טעם לקנות כרטיס מסך..אני אשמח שמישהו שמבין בנושא יתן לי תשובות..תודה!
פורסם 2007 בינואר 718 שנים כן כרטיס משולב משתמש בזיכרון הראשי של המחשב ככה שנשאר לך פחות זיכרון פנוי והוא גם קצת איטי יותר מזיכרון שמגיע עם הכרטיס מסך החדשיםאבל בכל מקרה אם זה רק לימודים ואינטרנט לא צריכה להיות לך בעייה לעבוד עם כרטיס משולב אבל מכיוון שאתה רוצה גם ויסטה הייתי לוקח לפחות גיגה וחצי או שתיים זיכרון מכיוון שבערך 64 עד 128 ילכו גם ככה לכרטיס מסך וגיגה זה כבר מעט מידייאו שאתה יכול לחלופין לקחת כרטיס מסך פשוט מאוד ב 250 300 ש"ח שיתן ביצועים עדיפים מהמשולב וגם מגיע עם זיכרון מובנה
פורסם 2007 בינואר 718 שנים באמת עדיף להשקיע עוד 250 ש"ח בכרטיס מסך נפרד.אני לא יודע עד כמה ויסטה ירוץ טוב על מערכות חלשות. (גם כרטיסים של 800 שקל הם פחות מהאופטימום לויסטה)
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר תודה רבה על התשובות, המידע הזה עוזר מאודאם 300 ש"ח זה כרטיס פשוט מאוד כמה יעלה כרטיס סביר?תוכלו להמליץ על כרטיס בסביבות ה 300ש"ח ועל אחד קצת יותר יקר ?אני מדגיש שאני לא בקטע של משחקים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.