עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

והאם זה הגיוני שנדפק לי הביוס בכול צורה שהיה?

עם איזו תוכנה?

ואם אפשר להרחיב בבקשה

תודה לעוזרים :hi:

פורסם

והאם זה הגיוני שנדפק לי הביוס בכול צורה שהיה?

עם איזו תוכנה?

ואם אפשר להרחיב בבקשה

תודה לעוזרים :hi:

לכרטיסי מסך ביתיים אין בדרך כלל BIOS שניתן לקנפוג. אני מניח שעשית קצת אוברקלוקינג למחשב, או לכרטיס מסך, וייתכן מאד שפגעת במשהו שם.

בקשר להרחבה - באמת מומלץ שתרחיב ותספר בדיוק איזה כרטיס מסך יש לך, איזה מחשב, ומה בדיוק הבעיה שלך - מסך לא נדלק, תצוגה משובשת ? מה אתה רוצה בדיוק מחברי הפורום ?

פורסם
  • מחבר

בקשר להרחבה - באמת מומלץ שתרחיב ותספר בדיוק איזה כרטיס מסך יש לך, איזה מחשב, ומה בדיוק הבעיה שלך - מסך לא נדלק, תצוגה משובשת ? מה אתה רוצה בדיוק מחברי הפורום ?

OK אז יש לי כרטיס מסך INNO 3D GF 2TI הבעיה שלו היא מהירות שעון נקודת התחלה 200/400 כאשר הנתון הוא 250/400 זהוא נתון האתר.

עוד נקודה חשובה בקשר למהירות שעון שאצל חבר שלי אותו כרטיס(פיזית) פועל במהירות 250/400 כאשר יש לו אותו מחשב כמו שלי אפילו פחות טוב (הלוח והמעבד).

כאשר אני מעלה את המהירות שעון הכרטיס פשוט לא סוחב 220/420 הוא לא כל כך יציב במהירות כל כך נמוכה

מדוע זה?

יש לי קירור טוב מאוד לכרטיס

לוח ASUS P4S533

תודה לעוזרים

פורסם

OK אז יש לי כרטיס מסך INNO 3D GF 2TI הבעיה שלו היא מהירות שעון נקודת התחלה 200/400 כאשר הנתון הוא 250/400 זהוא נתון האתר.

עוד נקודה חשובה בקשר למהירות שעון שאצל חבר שלי אותו כרטיס(פיזית) פועל במהירות 250/400 כאשר יש לו אותו מחשב כמו שלי אפילו פחות טוב (הלוח והמעבד).

כאשר אני מעלה את המהירות שעון הכרטיס פשוט לא סוחב 220/420 הוא לא כל כך יציב במהירות כל כך נמוכה

מדוע זה?

יש לי קירור טוב מאוד לכרטיס

לוח ASUS P4S533

תודה לעוזרים

היכולת להתמודד עם מהירויות גבוהות תלויה הן בצ'יפ, והן בזכרונות. ייתכן כי הכרטיסים הם מסדרות ייצור שונות, ולכן יכול להיות מאד ששני כרטיסים זהים לא ידעו להתמודד עם אותן מהירויות. אל תשכח - הצ'יפ מיועד לעבודה במהירות בו הוא יצא מהמפעל. כל נסיון המהרה, חורג מהמלצות היצרן, ועל כן אינו נתמך על ידיהם. אין כל הבטחה שהכרטיס יעבוד בהגדרות שהן מחוץ להגדרות היצרן.

פורסם

הדגם של הכרטיס מסך שלך הואף

Inno3D GeForec2 Ti VX 64MB DDR

תשים לה לסיומת! זה כרטיס מסך עוד יותר מוחלש מהסידרה הראשונה של הכרטיסים!

תשים לב שגם לי יש אותו!

אבל משום מה אני המהרתי אותו הרבה הרבה יותר :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.