פורסם 2007 בינואר 618 שנים כרגע אין firewall מותקן במחשב אבל יש לי firewall מובנה בנתב שלי (מודם B-FOCUS 312 שהפכתי לנתב)השאלה שלי האם יש צורך להתקין firewall במחשב או שזה של הנתב מספיק טוב?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים דבר ראשון אם יש לך SP2 יש FW גם בו.אפשר לסכם את העניין בכך שאם אתה גולש בפורנו,סיראלים וכל מיני אתרים מסוכנים כאלו אז אולי כדאי לך להתקין FWאם אתה משתמש "בטוח",אחד שגולש רק באתרים הגדולים נענע/וואלה/HW/YNET וכו' וכ' אז אין צורך
פורסם 2007 בינואר 618 שנים עקרונית אין פיירוול שמשתווה לנתב חוץ מדבר אחד - אתה לא יכול לחסום ולפקח על תנועה שיוצאת מהמחשב שלך (הנתב רק מונע כניסה של תנועה לא רצויה)אז ככלל מומלץ להתקין גם פיירוול נוסף חוץ מהנתב
פורסם 2007 בינואר 618 שנים תתקין, אתה רק תרוויח הגנה ונחת.... מקווה שעזרתי. נכון גם לי יש FW בנתב אבל יש לי גם בקספרסקי!!
פורסם 2007 בינואר 618 שנים ואני לעומת זאת כבר כמה חודשים טובים עובד רק עם AV ועם ה-FW בנתב והכל מצווין.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר לא איכפת לי להתקין אבל ה firewall'ים החינמים הם מאד בסיסיםככה שלמיטב הבנתי הם לא עושים משהו מעבר לזה שמובנה בנתבהתקנתי את zonealarm החינמי והוא מאד מאכזב,הוא לא ניתן לקינפוג מתקדםוהוא כל הזמן חסם את ה UDP באימיוליש את Kerio אבל בגירסה החינמית שוב כל הדברים הנוספים שהוא נותן מנוטרליםאז על מה אתם ממליצים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.