פורסם 2007 בינואר 618 שנים האם אפשר להוסיף לפעלים באנגלית able בסוף.לדוגמא :UNCLOSEABLE (בלתי ניתן לסגירה)
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אם אני לא טועה אז אין עם זה שום בעיה, אבל אני למדתי אנגלית בלימוד עצמי אז יכול להיות שאני טועה.מה שכן אני יכול לומר לך שכולם עושים את זה כל הזמן.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר זה לא כול כך ענה לי .... ובנוסף לשאלה הזו איך אומרים דיירים באנגלית? שחכתי לגמרי
פורסם 2007 בינואר 618 שנים לגבי הדוגמה של פותח הת'ראד, אין עם זה בעיה, אבל אנגלית היא אחת השפות המטומטמות ביותר. אין חוק שאתה יכול להחיל על הכל, אז יהיו הרבה פעלים שאפשר יהיה להפוך אותם ככה, ויהיו כאלה שלא.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים האמת שאני חושב על זה, לא עולה לי פועל לראש שאי אפשר לעשות את זה איתו. אולי כאלה שמבחינה הגיונית לא מסתדרים (נגיד HATEABLE) אבל מבחינה תחבירית נראים לי בסדר.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים האמת שאני חושב על זה, לא עולה לי פועל לראש שאי אפשר לעשות את זה איתו. אולי כאלה שמבחינה הגיונית לא מסתדרים (נגיד HATEABLE) אבל מבחינה תחבירית נראים לי בסדר.דווקא Heatable זאת מילה (311,000 תוצאות בגוגל, אגב. שזאת אחלה של דרך לבדוק אם זאת מילה או לא)אומנם מבחינה הגיונית אין לזה משמעות ממש (שהרי כל דבר אפשר לחמם) אבל זה יותר במשמעות של משהו שניתןלחמם אותו ועדיין יהיה שמיש (למשל פלסטיק שאפשר לחמם ואינו מותך ראוי לכינוי Heatable)אבל כמו שנכתב כאן כבר:לגבי הדוגמה של פותח הת'ראד, אין עם זה בעיה, אבל אנגלית היא אחת השפות המטומטמות ביותר. אין חוק שאתה יכול להחיל על הכל, אז יהיו הרבה פעלים שאפשר יהיה להפוך אותם ככה, ויהיו כאלה שלא.אנגלית היא אכן שפה דפוקה, ועל כל "חוק" יש כמות מגוחכת לעיתים של יוצאי דופן שעליהם החוק עובד הפוךולכן כמו הרבה דברים באנגלית, צריך לבדוק כמה הגיוני זה נשמע ופשוט להכיר כמה שיותר מילים בשביל לדעת לבטח (וכמובן, מילון [ואינטרנט] הוא חבריך הטוב ביותר)
פורסם 2007 בינואר 718 שנים הוא כתב hateable לא heatable שזה אומר משהו שאפשר לשנוא בניגוד למשל, למשהו שהוא loveable עריכה: אגב מילה שאי אפשר להוסיף לה ABLE היא FLEX לא כותבים FLEXABLE אלא FLEXIBLE איך יודעים מתי? מילון
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אופס, טעות שליזה מה שקורה כשאני קורא מהר מדי מכדי שהמוח שלי יקלוט את זה כמו שצריך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.