עבור לתוכן

מבקש עזרה עם תנאי אחראיות על החלפת מסך בשל פיקסל סאב שרוף

Featured Replies

פורסם

ביום רביעי קניתי את מסך LG L194WT בחנות באג שהוא משווק מורשה מקבוצת ח.י.

בקשתי מהמוכר לבדוק את מצב צג לפני שאני לוקח, אך הוא אמר שבחנות באג לא נמצא טכנאי ולא רוצים לעשות בעיות עם מחשבים בלי טכנאי ואמר כשתהיה בעיה, תחזור ונחליף. חזרתי הביתה והרכבתי את צג כמו שצריך עם חיבורים. במהלך טעינת בדוס ראיתי את נקודה כחולה, כשהוא עבר לחלונות והוא נעלם, אך לצערי כשתמונת צילום או סרטים מופיע פיקסל כחול. אז בדקתי את תוכנה בשם dead pixel buddy וגיליתי לסאב פיקסל לא מסתדר טוב עם רקע בצבע שחור והוא נעשה לכחול בוהק, ושאר רקעי צבעים בסדר.

קראתי פה בפורום שאפשר להחליף את צג עם פיקסל אחד סאב שרוף בשבועיים הראשונים מיום קנייה, ואחרי שבועיים מחליפים את צג רק עם 3 פיקסלים שרופים לשלוש שנים. קראתי את תנאי אחראיות מקבוצת ח.י. כתוב שרק שיש מ-3 פיקסלים שרופים אפשר להחליף, ואת פיקסל אחד שבועיים מיום קנייה לא הוזכר בתנאי אחריות מקבוצת ח.י..

מה עליי לעשות? אם יש קיים תנאים מ-ISO בינלאומי או משהו שמחייבים להלחליף את מסך בשבועיים מיום קנייה כשיש פיקסל אחד שרוף? בשביל זה להציג למוכר מחנות באג...

בקשר ל-2 שאלות אחרות שקשור לצג שקניתי.

1. בשימוש הראשוני (מיום רביעי) עד יום יום שבת יש ריח כימי מוזר במסך אחורי, זה אמור להעלם? כי לא כתוב במדריך שימוש בצג.

2. אם אני אחליף את מסך ויציגו את מסך במצב אנלוגי ופיקסלים עובדים כסדיר. אז יהיה גם בסדר עם מצב דיגיטלי מבלי לבדוק אותו מצב פיקסלים?

תודה לכל עוזרים!

פורסם

יש תקנון לחנות לגבי החזרת סחורה עים שמרתה על האריזות תחזיר אותו פיקסל מת בהתחלה זה סימן לבאים אחריו...

אל תיתפשר אתה עובד קשה בשביל הכסף שעלה המסך וכיודע כסף לא גודל על עצים...

שילמתה בדיוק כמה שהם רצו ולא קניתה מוצר מתצוגה או סוג ב אז לכסף של סוג א מגיע מוצר סוג א תעשה צעקות בסיגנון בחנות ליד לקוחות...

אים שילמתה בכרטיס אשראי תתקשר לחברת כרטיסי האשראי ותבטל את העיסקה בטענה ששילמתה על מוצר סוג א ולא סופק לך מה שישלמתה עבורו אלה סופק לך מוצר סוג ב.....

TASCAM

פורסם

היית צריך להיתעקש על בדיקה בחנות, אין לזה תחליף.

אני מציע שבכל מקרה תיגש ותדרוש שיחליפו בכל זאת מכרו לך מוצר פגום.

בכלליות רוב חנויות יחליפו בשבוע/שבועיים ראשונים אך לא מדובר בכלל רשום באחריות או משהו בסגנון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים