פורסם 2007 בינואר 618 שנים שלום לכולם;כמו שמצוין בכותרת, יש לי כרטיס SB live מהמחשב הקודם והתחלתי לחשוב אולי יהיה עדיף לחבר אותו מאשר הכרטיס המובנה על הלוח?יש לי לוח Gigabyte 945p-s3 לוח דיי חדש, ורמקולים Logitech z4 האם הכרטיס עדיף? האם הוא יספק לרמקולים עוצמה מלאה?תודה לעונים,-רון
פורסם 2007 בינואר 618 שנים בלוח החדש אמור להיות לך כרטיס קול HD אז על הנייר הוא יותר איכותי מה SBLIVE אבל תשמע את שניהם ומה שנשמע לך יותר טוב תשתמש בו.קח בחשבון שלויסטה לא יהיו דרייברים ל SBLIVE מקריאייטיב אלא מחברות צד שלישי או דרייבר של מיקרוסופט שלא שווה הרבה.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים לי היה כרטיס HIGH DEFINITION במחשב החדש שלי...איזה high ואיזה definition...הסאונד היה פויה וקירטע במשחקים.החלפתי לcreative audigy 2zs ועכשיו אני יכול לשמוע מוסיקה בצורה נורמלית. ומי בכלל רוצה להחליף עכשיו לויסטה? לדעתי כדאי להשקיע עכשיו בכרטיס קול קצת יותר טוב ואם כבר להחליף לויסטה, אז עוד שנה-שנתיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.