עבור לתוכן

רשת אלחוטית עם ממיר של לויין

Featured Replies

פורסם

ככה בן דוד שלי השבוע עובר לדירה חדשה ויש לו 3 ממירים של לווין שהם צריכים להיות מחוברים 24 שעות מחוברים לאינטרנט..

כמו כן, יש לו ראוטר אלחוטי של D-LINK אבל יש בממירים יש רק חיבור של רשת רגילה.. והוא לא רוצה למתוח ב3 קומות כבלים של רשת...

האם יש מכשיר אשר עושה את החיבור הזה שאפשר להגדיר במחשב רגיל את החיבור של הרשת האלחוטית ואז לחבר את זה לממיר וזה יעבוד רגיל??

יענו שיש חיבור של כבל רשת בצד השני עם אנטנה שיוגדל עם הסיסמה והכל של הרשת שבבית

האם יש דבר כזה? :) אם כן איפה ניתן למצוא וכמה זה עולה

תודה

משה ש.

פורסם

מה החיבור רשת עוזר לו?

כאילו הממיר צריך חיבור לקו טלפון אבל לא לרשתתת

סורי שאני לא עוזר פשוט זה ממש מעניין אותי ואני לא יודע יותר מזה

פורסם

מה החיבור רשת עוזר לו?

כאילו הממיר צריך חיבור לקו טלפון אבל לא לרשתתת

סורי שאני לא עוזר פשוט זה ממש מעניין אותי ואני לא יודע יותר מזה

לא מדובר פה בממיר של YES, שמשתמש בחיבור טלפון להזמנת סרטים.

מצאתי את זה:

http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=154416

לא יודע אם יש משהו דומה שאפשר לקנות בארץ.

אולי יש אפשרות להשתמש בAP רגיל לחיבור.... אבל אני לא מאמין.

ד"א, מבחינת החיבור האלחוטי - הוא לא יעבור דרך 2 קומות אז הנתב יהיה חייב להיות ממוקם בקומה האמצעית, אבל עדיין יש סיכוי שלא יקלוט טוב ממה שאני מניח שיהיה מרחק גדול.

פתרון נוסף הוא HPNA3, כלומר חיבר רשת על קו הטלפון. אין צורך בכבילה נוספת, המתאמים הם לRJ45 ואין צורך להתקין שום דבר במכשיר הקצה.

בזק משווקת פתרון כזה בארץ, אך העלות גבוהה: נתב HPNA + אלחוטי - 700 ש"ח, כל מתאם - 300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לא מדובר פה בממיר של YES, שמשתמש בחיבור טלפון להזמנת סרטים.

מצאתי את זה:

http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=154416

לא יודע אם יש משהו דומה שאפשר לקנות בארץ.

אולי יש אפשרות להשתמש בAP רגיל לחיבור.... אבל אני לא מאמין.

ד"א, מבחינת החיבור האלחוטי - הוא לא יעבור דרך 2 קומות אז הנתב יהיה חייב להיות ממוקם בקומה האמצעית, אבל עדיין יש סיכוי שלא יקלוט טוב ממה שאני מניח שיהיה מרחק גדול.

פתרון נוסף הוא HPNA3, כלומר חיבר רשת על קו הטלפון. אין צורך בכבילה נוספת, המתאמים הם לRJ45 ואין צורך להתקין שום דבר במכשיר הקצה.

בזק משווקת פתרון כזה בארץ, אך העלות גבוהה: נתב HPNA + אלחוטי - 700 ש"ח, כל מתאם - 300 ש"ח.

אני חושב שלא הבנת את מה שאני צריך.. הנתב הוא נתב רגיל לחלוטין שקניתי

מה שאינ צריך זה כאילו את ה WIFI שיש במחשבים ניידים יענו מה שמחבר את המחשב לראוטר את האנטנה או משהו כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים