פורסם 2007 בינואר 618 שנים שלום לכולם !! :hi: יש לי את חבילת ההרחבה הזו לאובליביון, ואני לא יודע איך להתקין אותה. :-\ יש לי מן עידכון כזה שהופך את אובליביון מ1.0 ל 1.1. ויש גם כל מיני הרחבות. השאלה היא איך בדיוק אני מתקין אותן, כי כשאני מנסה ידנית, אז זה לא מזיז כלום, והעידכון נעצר לי אחרי 4% בטענה שהוא לא מצא את הקבצים הישנים של אובליביון, אפילו ששמתי את העידכון וההרחבות בתיקיית המשחק. אני אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לומר לי כיצד להתגבר עליה, או איך בכלל להתקין את ההרחבה. תודה רבה ושבוע טוב !! :xyxthumbs:
פורסם 2007 בינואר 618 שנים דבר ראשון זאת לא בדיוק חבילת הרחבה זאת רק תוספת.כדי להתקין פשוט תכנס להתקנה ותתקין. אחרי זה כשאתה תכנס לoblivion launcher תכנס לdata files ותסמן בV את knights of the nine
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר את זה עשיתי, אבל הגירסא נשארת 1.0 -אם זה משנה בכלל. ואני לא יודע, איך להתחיל את הקווסט החדש ??
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר תתקין קודם את הפאץ למשחק ורק אחרי זה את KOT9.זה משהו חוקי ?? אם לא דבר איתי בפרטי.תודה !!
פורסם 2007 בינואר 618 שנים העדכון לא קשורהקווסט אמור להתחיל כשמדברים איתך על תקיפה של הכנסיה נanvil.תלך לanvil ותדבר עם אנשים ואז יתחיל הקווסט.זה לא קווסט שמתחיל ברגע שאתה מתקין את ה"חבילת הרחבה"
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר אוקי, פתאום נכנסתי למשחק, ונפלו עלי ים של קווסטים, אחד מהם, אם אני זוכר אמר משהו על אנביל, אבל כל זה היה מבלי שאפילו זזתי.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים בטח שיש לך הרבה קווסטים כל קווסט זה משהו אחר. בשביל לעשות את הקווסט של הknights of the nine תלך לanvil ותדבר שם עם אנשים
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר הלכתי לשם, ואין שום דבר מיוחד בלדבר עם האנשים.יכול להיות שזה הקווסט שבהתחלה הורגים כמה שלדים של פיראטים.......
פורסם 2007 בינואר 718 שנים לא זה לא קשור לפיראטים. זה קווסט אחר.אם לא אמרו לך שום דבר על ההתקפה של הכנסיה באנביל אז פשוט תחכה... זה הקווסט הזה. כל השאר לא קשורים לknights of the nine
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.