פורסם 2007 בינואר 618 שנים אני לא בטוח אם זה הפורום לשאול בו אז אם לא אני מצטער מראשרציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום בסביבת פתח תקווה או ראש העין שאפשר לעשות צריבה פנימית לסוני PS 1תודה לעונים
פורסם 2007 בינואר 618 שנים זה לא צריבה פנימית זה התקנת ציפ ולדעתי חבל על הכסף עדיף כבר לקנות PS2 +ציפ מותקןשיפעיל לך גם משחקי PS1 אם אתה באמת הולך לשחק ב1
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר זה לא בשבילי בעקרוןבן דוד שלי בצבא אז הוא מצא איזו טלויזיה חבוטה ואיזה PS שהיה זרוק אצלורק בשביל להעביר את הזמןאם אתה לא מכיר מקום אתה יודע לפחות מה סדר גודל של תשלום זה יהיה
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מאות שקלים אבל כדי לך לבדוק אם יש ציפ כבר בפנים כי הרבה PS בארץ נמכרו אם ציפ חוץ מזה תחפש משחקים מקורים שאנשים יחסנו בארון היום אין הרבה שמשחקים ב1
פורסם 2007 בינואר 718 שנים פצצות בלאגנים - תראה .. את שלי עשיתי לפני שנתיים שלוש עלה לי צ'יפ פנימי 150 שקל בערך , היום אנ'לא יודע אם זה שווה באמת את המחיר גם ככה הוא מיושן אבל אני ישאל אם אתה רוצה בשביל צ'יפ אצלי פה ב-Town . כנ"ל גם חבר שלי משחק אצלו בחדר בבסיס עם PS1 , אולי זה אותו בנאדם שאתה מתכוון
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר מדינה של 10 אנשיםלך תדע אולי זה באמת אותו בנאדם D=איפה זה הסיטי שלך רק
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מדינה של 10 אנשיםלך תדע אולי זה באמת אותו בנאדם D=איפה זה הסיטי שלך רקעיר המלאכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.