פורסם 2007 בינואר 618 שנים אני בטוח ששתי סטיקים של ג"יגה יתנו יותר ביצועים כיוון שיהיה DC,השאלה היא בכמה באחוזים?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים בעיקרון הדואל צאנל מרחיב את רוחב הפס ברגע שאתה שם את 3 הסטיקים אתה לא יכול להשתמש באפשרותעכשיו עד כמה זה יוריד בביצועים תלוי בשימושים שלך...ואי אפשר ממש להקביל את זה לאחוזים של ביצוע כולל...למה אתה מרחיב ל2BG? אתה רוצה להתקין ויסטה? כי אם כן אז לא כדאי לך לפחות בשנה הקרובה.אם זה משחקים היתי מסתפק במה שיש לך
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר לא.אני משחק עם 3 סטיקים ואין שום בעיות.אגב למי ששאל למה אני לא מסופק מהזיכרון שיש לי כיוון שעם גיגה אני משחק על מדיום וזה קצת נתקע ועם גיגה וחצי אני משחק על מקסימום על רזולוציה גבוהה בדארק משיח וזה עובד חלק.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים שמע אני במקומך היתי מתאפק כי המחשב שלך מתישן עוד מעט הכרטיס שלך לא יהיה שווה כלום ואז מילא תצטרך לשדרגוהקניה הזאת של הזכרונות תהיה בזבוז
פורסם 2007 בינואר 618 שנים וגם מעבד חדש וכולי.....בינתיםם אני מציע לך ללמוד לעשות אוברקלוק ולשפר ביצועים בחינםובכל זאת לוותר על השידרוג של הזיכרון כי באמת שאין צורך
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר oc עשיתי ל2500.ל2600 הוא יכול אבל קורס לפעמים לא משנה כמה אני מעלה את מתח הליבה.ותאמין לי גיגה לא מספק בדארק משיח בכלל,
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אני יודע שזה לא מספיק אבל אין לי מושג איך הכל על מקסימום אם הכרטיס מסך שלך
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר הוא לא כזה גרוע כמו שאתה חושב,4500 ב05,אגב אני משחק בלי צללים.וברזולוציה 1280x960 בלי פילטרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.