עבור לתוכן

מתלבט בין 2 אוזניות.

Featured Replies

פורסם

היי.

יש לי התלבטות בין 2 אוזניות.

אני מתלבט בין Sennhieser MX 400 לבין Sony MDR-E828LP. הביקורות באמאזון טובות על שניהם.

http://www.amazon.com/Sony-MDR-E828LP-Fontopia-Earbuds-Winding/dp/B00008VF63/sr=8-6/qid=1168079568/ref=pd_bbs_6/102-4660346-6100162?ie=UTF8&s=electronics

http://www.amazon.com/Sennheiser-MX400-MX-400-In-Ear-Headphones/dp/B00004Z0BN/sr=1-2/qid=1168078043/ref=sr_1_2/102-4660346-6100162?ie=UTF8&s=musical-instruments

על איזה אתם ממליצים?

פורסם

לא מכיר את הסוני, אבל יש לי את ה- MX400 והן מצויינות.

הצליל חד ומפורט מאד (במיוחד בטרבל ובמיד).

שוב, אל תצפה לאיכות בשמיים (אלה בכל זאת אוזניות ב- 100 ש"ח בארץ), אבל זה בהחלט הרבה יותר טוב מכל אוזנייה ג'נרית שתמצא.

פורסם

Sennhieser

היא חברה מוזילה בתחום המוזיקה והסאוד יותר מסוני ככה שאתה ההיתי קונה

Sennhieser

פורסם

נתת לו אוזניות פי 2 יותר יקרות... מה הקטע בזה?

פורסם

לי אישית יש את הסוני (קיבלתי מתנה כשקניתי משהו באיזו חנות) ואני חייב להגיד שהסאונד הוא בסדר גמור, שוב לא בשמיים (מן הסתם מאוזניות בעשר דולר אי אפשר לצפות להרבה), ובנוסף לא שמעתי את הסנהייזר, אבל הסאונד ביחס למחיר הוא טוב מאוד!

פורסם

SENNHEISER נראה לי יותר טובות, עיקר ההתעסקות של החברה היא אוזניות...

הייתי הולך על סנהייזר...למרות שאלו אוזניות בערך מאותו טווח מחירים הסנהייזר לדעתי יותר טובות

פורסם

נתת לו אוזניות פי 2 יותר יקרות... מה הקטע בזה?

הקטע הוא שלפעמים כדאי לשלם עוד 25 שקל ולקבל אוזניה הרבה הרבה יותר טובה.

אם כבר הבעיה של הבנאדם עלולה להיום שהוא רצה earbuds ואני נתתי לו clipons .

לגבי הסוני יש להם בדרך כלל באס מאוד מנופח שמשתלט על המוסיקה ,הסנהיזר הנ"ל נשמעות מאוד דקות בלי מיד באס או באס ,ממש אוזניות בהירות.

פורסם

הקטע הוא שלפעמים כדאי לשלם עוד 25 שקל ולקבל אוזניה הרבה הרבה יותר טובה.

אם כבר הבעיה של הבנאדם עלולה להיום שהוא רצה earbuds ואני נתתי לו clipons .

לגבי הסוני יש להם בדרך כלל באס מאוד מנופח שמשתלט על המוסיקה ,הסנהיזר הנ"ל נשמעות מאוד דקות בלי מיד באס או באס ,ממש אוזניות בהירות.

זה לא בדיוק 25 ש"ח, זה 100 ש"ח (בארץ).

חוץ מזה, הוא ביקש אוזניות בתקציב מסויים, לא בפי 2 מהתקציב שהוא הקציב לעצמו (וכן, זה בדיוק פי 2).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים