עבור לתוכן

מחשב משמיע קולות לא טבעיים בהפעלה

Featured Replies

פורסם

במשך של כ-15 שניות מהרגע שאני מפעיל את המחשב, הוא משמיע קולות לא טבעיים של פרה נחלבת, עכשיו, במצב אחר זה היה משעשע אותי אבל המחשב חדש וזה יכול להיות מדאיג משהו. לאחר כ-15 שניות שהווינדווס עולה הרעש נפסק והכל מתפקד כשורה.

למישהו יש מושג מה הוא זומם שם?

בתודה

פורסם

זה בטח איזה מאוורר שנדפק, תנסה לעצור כל אחד מהם בתורו ולראות אם הרעש נפסק. אם כן, תחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

הקולות נפסקים כעבור ה-15 שניות, אם זה היה מאוורר אז זה לא היה אמור להמשך כל הזמן?

ואיך מפסיקים את אחד המאווררים? הרי יש את זה של ספק הכוח וחוץ ממנו יש אחד על המעבד ואחד על הכרטיס הגראפי שאותם לא נראה לי שכדאי להפסיק.

פורסם

גם לי זה נשמע כמו מאורר...

תפתח את המארז ותנתק אותם או שתעצור אותם עם אצבע\מברג (עדיף ךפני שהם מתחילים להסתובב

כדי לא לשבור אותם...)

במקרים היותר נדירים אלה יכלוים להיות הסידירומים או ההארדדיסק

אם אלה לא המאוררים פשוט תנסה לנתק אותם אחד אחד (לא ממולץ לעצור אותם עם מברג..)

תראה, הרדך הכי טוב, תפתח את המארז ותדליק את המחשב- ותקשיב מאיפה זה בא..

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי שאני יהרוס שם משהו עם אני אעצור את המאוורר של המעבד ( amd)בעזרת מברג או משהו?

והאם כדאי להיות מוטרד בגלל זה בכלל מכיוון שהרעש נמשך רק זמן קצר ואז נפסק והכל רץ תקין בכל מקרה או שהדבר רק יחמיר וכדאי לטפל בזה עכשיו?

פורסם

האם יש דיסק בכונן הסידירום?

פורסם
  • מחבר

לא, אין דיסקים בסידירום

פורסם

יש סיכוי שאני יהרוס שם משהו עם אני אעצור את המאוורר של המעבד ( amd)בעזרת מברג או משהו?

והאם כדאי להיות מוטרד בגלל זה בכלל מכיוון שהרעש נמשך רק זמן קצר ואז נפסק והכל רץ תקין בכל מקרה או שהדבר רק יחמיר וכדאי לטפל בזה עכשיו?

לא יקרה כלום (למאוורר :asthanos: ) אם תעצור אותו עם האצבע לרגע.

פורסם

אולי יש חוט שנוגע במאורר ?

פורסם

כן

יש סיכוי גדול מאד שתשרוף את המעבד שלך. בשום אופן על תעצור את המעבד שעל ה AMD !

אולי כדאי שתשים לו קצת קש. אולי הוא רעב :)

פורסם

לא יקרה שום נזק אם המאוורר של המעבד לא יעבוד 30 שניות.

פורסם

כבה את המחשב ותבדוק שהמאורר של המעבד לא לחוץ

פנימה אם כן פשוט תמשוך (לא בחוזקה אתה לא רוצה לשבור) למעלה

(ככה קרה לי ב P3 700)

פורסם

יכול להיות שיש לך גם מאוורר במארז מקדימה

תנסה לנקות אותו ואת זה של הספק עם שואב אבק (מחוץ למארז כמובן)

בתוך המארז אפשר לנקות עם שואב בעוצמה הכי נמוכה עם חריר פתוח בצינור ובזהירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים