פורסם 2007 בינואר 518 שנים הטיול השנתי כבר בפתח[יום ראשון] ואין לי רמקולים לנגן אז מה עשיתי לקחתי אוזניות כאלה: שרק אוזניה אחת בהם עובדת פירקתי הכל והשארתי רק אוזניה אחת חתכתי את הקופסא שקיבלתי אם הE250 ומה יצא סידרתי את EQ על עוצמה חזקה עכשיו גם שומעים חזק וגם טוב וגם יש קוספא לנגן + רמקול חחחח E250+BOOMBOX
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר עזוב את כל זה...איך האיכות? טובה מאוד רק טיפלה חלש אבל בסדר לאיזה אוהל בטיול השנתי גם הכנסתי לבפנים את הרנתיק ששבא אם sansa חחח איזה מגניב זה והקרטון נותן מין באס טוב דאגתי גם לאטימה מה שלא רואים כלכך בתמונות ניראה אם אני יצליח להשיג חומר מבודד כזה של אולפן הקלטות זה יהיה מצויין נילך מחר למיפעל של אבא ליראות אם יש
פורסם 2007 בינואר 518 שנים זה גם רעיון שאתה יכול להמשיך איתו. לבנות מקור כוח נפרד (וחזק) לאוזניות/רמקולים..
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר נחמד,כך בחשבון שהסוללה תיתרוקן ככה מאוד מהר.איך בידיוק זה אוזניות זה לוקח אותו חשמל כמו שכל אוזניה אחרת
פורסם 2007 בינואר 618 שנים לא בידיוק,האוזניות של הנגן צורכות בהרבה פחות מאשר האוזניות הענקיות והישנות הללו.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אתה יכול להסביר לי איך אני מחבר מקור מתח בנפרד כי נגיד ואני ימצא רמקול ולא אוזניות אז אני יחבר לו סוללות ואז אני ישמע חזק דרך הנגו
פורסם 2007 בינואר 618 שנים אין לי מושג,חשבתי פעם איך לעשות את זה אבל לא עלה לי רעיון.אפשר לקנות רמקולים שמתחברים לusb ולקנות מתאם usb\ac ולשמוע בזמן שזה מחובר לחשמל.הרמקולים עולים כ30 שח והמתאם כ40 שח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.