פורסם 2007 בינואר 518 שנים אוקי, אז התכוננתי לקנות מערכת x530, עד ששמתי לב לאוזניות...אני בינתיים די מתלבט בין הרמקולים לאוזניות...כאשר אקנה אחד מאחד אני מתאר לעצמי שהתקציב יהיה סביב המחיר של הX530, 460 ש"ח.האם בכלל יש מה להשוות? יש דגם של אוזניות שאתם ממליצים עליו בתקציב הזה?המטרה היא למשחקים, ככה שצריך סראונד....תודה
פורסם 2007 בינואר 518 שנים אי אפשר להשוואת בין השניים ... זה שתי אפקטים שונים לגמרילסראוונד עדיף רמקולים ... לאוזניות קשה מאוד לתת חווית סראוונד אמיתית
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מצד שני באוזניות מקבלים איכות טובה יותר, לא צריך להעביר כבלים בכל החדר, ואם יש לך בעיות של מיקום בחדר אז הסראונד ברמקולים לא יהיה משהו.אולי זה יעניין אותך:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228811.0Anatoli.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר אוקי תודהקראתי שם כמה תגובות, אבל הן די שונות...לפי מה שהבנתי, תמורה של איכות למחיר אני אקבל באוזניות יותר מאשר ברמקולים... אבל חוויית הסראונד באוזניות מספקת?כמו כן אילו אוזניות מומלצות קיימות למחיר של סביב ה-460 ש"ח?תודה
פורסם 2007 בינואר 518 שנים תקרא את הביקורת על ה-Medusa (הגרסא המקורית, לא הפרוגיימר) שנמצאת במדור ביקורות הסאונד.זה יענה לך על כל השאלות.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.