עבור לתוכן

בעיה עם מהירות גלישה עקב רשת ביתית

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם עם שני כרטיסי רשת (ASUS).

יש לי 2 קווי אינטרנט בבית. מודם ראשון מחובר לנתב DLINK ואח"כ לכרטיס הרשת במחשב ומודם השני מחובר לכרטיס לכרטיס הרשת הנוסף.

הגדרתי בנתב IP FILTER מכיוון ואנני רוצה לגרוע ממנו את המהירות גלישה, אלא רק להעביר מידע בין המחשבים.

לצורך העניין יש לי אינטרנט של HOT בתצורת ללא חייגן (012) בשתי הקווים.

הבעיה: כאשר אני מחבר את הנתב לכרטיס רשת הראשון + המודם הנוסף לכרטיס רשת השני נוצרת בעיה בקצב העלאה וגם בהורדה.

במקום להעלות על 60KB - 65KB אני מעלה בערך 20KB - 30KB ובהורדה זה נע ונד. הבעיה נפתרת רק שאני מנתק את הכרטיס רשת שאליו מחובר הנתב.

עכשיו ניסתי לשנות בין כרטיסי הרשת ולא עוזר. ניסיתי לעבור מתצורת ללא חייגן לחייגן וממש לא עוזר. זה גורם רק ליותר ניתוקי חייגן (כמובן שניסיתי על שתי הפרוטוקולים PPTP, L2TP).

אני חושב שפשוט המידע שזורם מגיע לכרטיס הרשת הלא נכון ו/אן עד לנתב ושם נחסם ורק חלק מהמידע שעובר מגיע לכרטיס הרשת הנכון.

האם אוכל לפתור בעיה זאת?? אני מעוניין להשאיר את שני החיבורים.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי עם זה?

פורסם

אתה מנסה לעשות משהו שתאורטית הוא פשוט ,

מה שקורה זה שהמחשב לא יודע עם איזה כרטיס רשת לעבוד ואז הוא משתמש רק בכרטיס רשת אחד,

אתה יכול לפתור את זה בכמה צורות , ישנם 2 פשוטות יחסית :

1. להתקין מערכת הפעלה מבוססת NT4 (לא יודע עם תמצא אותה היום) או מערכת הפעלה של 2000 SERVER ושם תוכל להגדיר לו לעבוד אם 2 כניסות WAN

2. להכניס טבלת ניתוב חדשה (ROUTE TABLE?) ואז תוכל להגדיר שם שאתה עובד עם 2 כניסות WAN (אפשרי אבל צריך לדעת איך) ואז תוכל לנצל את 2 הקווים .

3. להגדיל אצל אחד מהספקים את רוחב הפס ב UPLOAD ולהשתמש רק בקו אחד(היום כבר אפשרי להגדיל רק את רוחב הפס ב UPLOAD ) וזה לא עולה הרבה , אני אישית בכבלים ויש לי 1.5 בהורדה וחצי מגה בהעלאה וזה עולה לא הרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים