פורסם 2007 בינואר 418 שנים התקנתי WIN VISTAמשום מה יש ירידה מטורפת בבנצ מחפש פתרון לזה..בAQUAMARK קיבלתי בערך בXP 115 אלףכרגע מקבל 77 אלף הבעיה היא לא בכרטיס מסך הוא מקבל ציון גבוהה אלא הציון בCPU מאוד נמוך סביב ה6K (המעבד שלי E6600@3GHZ ) אמור לקבל סביב ה10Kהתקנתי דרייברים ללוח מהאתר של אינטל.עודכנו דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של נבידיהעודכן DIRECTX 9C ממיקרוסופטהמאיץ לא סתום והכל נראה תקיןעוד דבר חשוב בדקתי כרגע סתם משחק והוא מלא ארטיפקטים בAQUAMARK למשל לא היתה שום בעיהאגב גם אין לי דרך למחוק דרייברים כי הם לא מופיעים בVISTA בADD\REMOVE אז זו קצת בעיהתודה למי שיעזוריש לציין שהתקנתי דרייברים המיועדים כמובן לויסטה.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אני הייתי בודק את הקירור/הטמפ' של הכרטיס מסך.זה שיש ארטיפקטים במשחקי 3D זה אומר שהליבה מחורבשת או שהדרייברים התחרבשו.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר אני הייתי בודק את הקירור/הטמפ' של הכרטיס מסך. זה שיש ארטיפקטים במשחקי 3D זה אומר שהליבה מחורבשת או שהדרייברים התחרבשו. הכרטיס קר אני נוגע בו לא חם אפילו זה 7800GT עם ACC X1 והוא גם נקי מאבק הבעיה כמובן בדרייברים ניסיתי להסיר ולהתקין אבל לא מצליח כלום בויסטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.