עבור לתוכן

מתחבר לבזק בינ"ל, וצריך לבחור בין מודם USB ל PCI - עזרה

Featured Replies

פורסם

בשבוע הבא מגיע טכנאי של בזק בינ"ל להתקין לי את ה ADSL.

דיברתי עם החברה ושאלתי איזה מודם הוא מביא והם אמרו לי USB, שאלתי אם יש להם מודם אחר והם אמר שיש להם מודם PCI בתוספת של 50 ש"ח, שאלתי למה התוספת, והם אמרו שבשביל ההתקנה..., כמובן שאמרתי שאני מוותר על ההתקנה.. גם ככה אני לא רוצה שהטכנאי יתעסק במחשב עם כל המודים.. :-)

בכל אופן, המחיר זהה, אז אני צריך להחליט איזה יותר מתאים לי.. יש לי בבית רשת של שני מחשבים שמוחברים עם כבל מוצלב ..

השאלה היא :

1. אם מישהו יודע איזה סוג מודמים מספקת בזק בינ"ל לUSB ול PCI ??

2. מה עדיף ע"פ הנתונים שמסרתי ? (אני רוצה לשתף את שני המחשבים )

פורסם

זה ממש לא משנה בקשר לשיתוף האינטרנט אבל שמעתי שה USB עושה בעיות וגם הוא משתמש במשאבי מערכת :AR15: כך שאני ממליץ על ה PCI

פורסם

גם אני הייתי ממליץ על ה- PCI שלפי מה ששמעתי הוא מתפקד מצוין, פשוט כמו מודם רגיל

פורסם

PCi מנסיון

פורסם

שניהם על הפנים לוקחים משאבי מערכת עושקים את כוחו של המעבד אין כמו האלקטל שמתחבר לכרטיס רשת.

פורסם

הם גם לא נתמכים בלינוקס (WINMODEMS)

לפחות רובם

והם עצמם חרא

תשלם 240 ש"ח וקח אלטקל (שחור)

אין עליו

וגם אם אתה לא לוקח את המודם אתה לא בהתחייבות

פורסם

שניהם על הפנים לוקחים משאבי מערכת עושקים את כוחו של המעבד אין כמו האלקטל שמתחבר לכרטיס רשת.

מסכים איתך...

יש לי את הPCI, כי למה אבא שלי לא רצה להשקיע בADSL כי למה אנחנו רוצים לעבור לכבלים כשיהיה באזור....

אבל לך אם זה מה שאתה רוצה קנה כבר אלקטל...

ד"א הPCI הוא דגם ITeX

אם אתה צריך זה הManual שלו:

ITeX Manual

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך...

יש לי את הPCI, כי למה אבא שלי לא רצה להשקיע בADSL כי למה אנחנו רוצים לעבור לכבלים כשיהיה באזור....

אבל לך אם זה מה שאתה רוצה קנה כבר אלקטל...

ד"א הPCI הוא דגם ITeX

אם אתה צריך זה הManual שלו:

ITeX Manual

קודם כל, תודה לכולכם על העצות..

בנוגע לאלקטל, אם אני אקנה אותו אני אצטרך לקנות גם HUB (אחרת איך אני אשתף את שני המחשבים ??)

אם אני אצליח להשיג מהם הנחה כלשהיא אם אני לא אקח מהם מודם, אז אולי אני אשקול לקנות את האלקטל..

כרגע, ההתלבטות היא בין ה USB ל PCI, כאשר לדעתי היתרונות ב USB הם שאני יכול להעביר אותו ממחשב למחשב בקלות (שני המחשבים קובים מאוד אחד לשני), החסרונות הם ששמעתי שהוא צורך לא מעט הספק מה USB ויש לי גם סורק מדפסת וDISK ON KEY, ורק שתי יציאות USB.

בכל אופן, אני אקרא את המפרטים של ה PCI וה USB ואחליט כבר.. ( מצאתי גם את ה USB למי שמעוניין - www.rotalcom.com )

פורסם

אצלי יש בבית שיתוף אינטרנט ואני משתמש במודם אלקטל ואין לי hub פשוט יש לי שני כרטיסי רשת במחשב אחד (אחד מחובר למודם ושני למחשב השני)

פורסם

אצלי יש בבית שיתוף אינטרנט ואני משתמש במודם אלקטל ואין לי hub פשוט יש לי שני כרטיסי רשת במחשב אחד (אחד מחובר למודם ושני למחשב השני)

גם אצלי. ואני יחסית מרוצה מהסידור הזה.

פורסם

כדאי להשקיע בין 150-200 ש"ח ולקנות HUB כדי לא להיות תלוי במחשב.

פורסם

הם גם לא נתמכים בלינוקס (WINMODEMS)

לפחות רובם

והם עצמם חרא

אין עליו

אני שמח להודיע שיש דריברים בשביל לינוקס למודם DSL ITEX!

קבלו !!!!

פורסם

אין עליו

מסכים איתו

אני גם יכול להגיד לך שהוא יותר מהיר, לי יש אלקטל שחור שלי שגר 5 דקות הליכה ממני(באותו אזור התחברות) יש USB עכשיו משום מה, אצלי מהירות ההורדה הממוצעת בקאזה(סתם דוגמא) זה 50, חבר שלי שמח שהוא מצליח לעקוף את ה40, עכשיו אני יודע שזה תלוי בעוד הרבה דברים, אבל גם עם המחשב הישן שלי הADSL שלי היה יותר מהיר

פורסם
  • מחבר

היי

היום הגיע הטכנאי עם שני המודמים.

המצלתו לאחר שתיחקרתי אותו היא לקחת את המודם הפנימי (PCI), וחלבתי ממנו ומטכנאי השרות של בזק (יוסבר בהמשך..) שהמודם USB עושה צרות עם צ'יפסטים של VIA.

בכל אופן, כמובן שהתקנתי בעצמי, אבל מה, יש צרות...

המודם לפעמים מסתנכרן תוך שניות ולפעמים הוא יכול לא להסתנכרן במשך מספר דקות ורק אח"כ להסתנכרן...

ואחרי שהוא מסתנכרן, הוא יכול לאבד את זה תוך כמה דקות עד חצי שעה - שעה, וזה משגע רצח!!!

התקשרתי לנזק, והם אמרו לי שהמודם כנראה לא טוב, אבל מן הסתם יש להם אינטרס להאשים את המודם ולא את הקו שלהם...

יש למישהו פתרונות / עצות מועילות גם בנוגע לבעיה של הסינכרון וגם סתם עצות למי שרק התחבר ל ADSL ?

המודם שקיבלתי אגב הוא Dynamode A220, והספק שלי הוא בזק בינ"ל.

פורסם

כדאי להשקיע בין 150-200 ש"ח ולקנות HUB כדי לא להיות תלוי במחשב.

התכוונת בטח לROUTER וזה עולה קצת(הרבה) יותר מHUB (כי הROUTER כולל בתוכו את המודם)

אי אפשר לחבר את הALCATEL ישירות לHUB (אבל אפשר להפוך אותו לגרסת PRO (או בעצם לROUTER) אבל אז זה מבטל אחריות(מן הסתם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים