עבור לתוכן

hitachi vs western digital

Featured Replies

פורסם

עם כל הכבוד להיטאצ'י אין את הניסיון בדיסקים קשיחים כמו ל-WD

מה זה הקישקוש הזה? אם כבר בגלל שהיטאצ'י זה החטיבה של IBM, להם יש הרבה יותר נסיון.

עריכה: אה, תמיד מחייך לא ראיתי שיש עמוד 2 :)

• תגובות 37
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי קבע את זה? היטאצ'י הרי קנו את חטיבת הדיסקים הקשיחים של IBM ואת הידע המקצועי של אותה חטיבה ולכן גם יש להם את הידע והניסיון המקצועי של אותה חטיבה יחד עם ידע מקצועי שלהם, אי אפשר לקבוע ש-WD יותר מנוסים מהם או להפך.

עדיין, מאז ומעולם WD התעסקה עם דיסקים קשיחים בניגוד ל-IBM והיטאצ'י - אפילו ש-IBM ייצרה HD ראשונה

פורסם

כל חטיבה בIBM זה כאילו יחידה עצמאית... לIBM היה הרבה יותר נסיון עם HD... ועכשיו לHITACHI יש את הנסיון הזה.

פורסם

OK

יש הרבה יותר משתמשים שמרוצים מ-WD לעומת אלה עם היטאצ'י - לפחות ממה שיצא לי לשמוע

פורסם

תעזוב, אתה בטח לא זוכר את התקופה בה חצי מהדיסקים של WD שהגיעו לארץ היו דפוקים.

פורסם

מה אתה רוצה שאני יגיד לך שהם קיבלו מכות בדרך?

פורסם

לא, לכל חברה יש את נקודות השפל שלה, IBM מכרו את החטיבה שלהם בגלל כל מיני פאקים בייצור - השפל שלה, WD היו בנקודת השפל לפני כמה שנים, אבל להגיד שהם הכי טובים היום זאת תיהיה שטות, WDC תמיד היו בינוניים פלוס, לפחות בכל מה שהגיע לארץ, רק לאחרונה הציבור פה בארץ חשוף לסדרות היותר איכותיות שלהם, שגם הם לא השפיץ בפירמידה.

פורסם

אם כבר אתה עושה השוואה אז באמת צריך להשוואת עם גרסאות תואמות

יש גרסאות שמיועדות לשימוש ביתי ויש גרסאות שמיועדות לשימוש יותר אינטנסיבי ואמורות להיות בעלי אורך חיים ארוך יותר

לדוגמה ,לWD יש את הSEE לשוק הנמוך ואת הקוויאר לשוק הקצת יותר גבוה... וגרסאות נוספות כמובן לשימושים שונים

פורסם

לא אמרתי ש-WD זה הטופ של הטופ

בוא נגיד שאם הייתי קונה אז הייתי בוחר אותה כקנייה לפני היטאצ'י

הכי טובה לדעתי זו סיגייט

פורסם
  • מחבר

אם אתה כבר מתכוון לקנות דיסק קשיח נוסף (ולא לצורך חיבור במערך RAID 0 או RAID 1) אזי אני ההיתי הולך על ה WD250KS, להערכתי הוא הדיסק הקשיח הכי משתלם היום לקנות. המחיר שלו ירד נדמה לי לאיזור ה 325 שקלים +/-והוא בנפח של 250 ג'יגה ובעל זיכרון מטמון בנפח 16 מגה.

לא שווה לדעתי לקנות היום פחות מ 250 ג'יגה ועוד במחיר כזה אין הרבה סיבות לחשוב פעמיים.

אפשר לינק לדיסק הזה במחיר הזה??

חיפשתי וחיפשתי, אבל לא מצאתי משהו יותר טוב מ160 ג'יגה ו8MB במחיר 300-350 ש"ח...

ומה אחרים חושבים על הדיסק הנ"ל??

שמתי לב שסיגייט הכי יקרים בגלל זה ירדתי מהם...

או שמה שווה לשים עוד קצת כסף ולהביא סיגייט?

פורסם

תראה באתר של KSP:

WWW.KSP.CO.IL

פורסם

WD שקט ?

פורסם

יש לי חמש כאלה במחשב ... והכל שקט

פורסם

ולי יש 1000 והכול מרעיש

תגיד אתה מקשיב למה שאתה אומר ? או יותר נכון אתה רואה את מה שאתה מקליד ?

:2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :alcoholic: :alcoholic:

פורסם

מה הבעיה שלך ? לא לקחת את הכדורים בזמן ?

הוא שאל אם WD שקטים (?) . אז עניתי לו שיש לי 5 ארד-דיסקים של WD במחשב והם כולם שקטים. קאפיש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים