פורסם 2007 בינואר 418 שנים בצער ההארד דיסק שלי עושה סימני מוות...החלטתי לנצל את האחריות אבל בכל מקרה להוסיף עוד HD חדש.אני מתלבט בין הדיסקים הנ"ל:1. ?Deskstar 160GB SATA II? של hitachi2. WD1600JS של WDשניהם מתומחרים באותו מחיר, מי מהם עדיף?קחו בחשבון שאני גם מעדיף HD שקט, אם אפשר כמו הסמסונג שיש לי...תודה!
פורסם 2007 בינואר 418 שנים כל ההארד דיסקים שלי תמיד היו של WDאף פעם לא מת לי הארד דיסק לא משנה כמה התעללתי בו ולכן אני תמיד אקנה WDאבל זה רק אני...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים יבואו לך 100 אנשים שיגידו לך שהם אוהבים את WD ו 100 אחרים שאוהבים את ההיטאצ'י.שניהם סבבה, קח את זה עם הכי הרבה שנות אחריות.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים שמע מקרה אמיתייש לי 2 הארד דיסקים:1.ווסטרן 40 ג'יגה מלפני 3 שנים2.היטאצ'י 160 מלפני חצי שנה שהחולף פעמייםהווסטרן הרבה יותר שקט ועמיד היטאצ'י איזה רעש סיוט לפעמים יש לו כאלה קיקים לא יודע להסביר רעשים מוזרים מאוד כאילו חריקה אז החלפתי אותו השני שהביאו לי גם לא מציאה אבל אין תחריקות האלה,יש בעיה אחרת וזה שני מעביר קבצים אליו רעש בלתי נסבל אני עם היטאצ'י גמרתי.ווסטרן אמין מאוד ניתקתי אותו המון פעמים רעש כמעט ולא קיים כולל העברה מסיבית של קבצים באמת אחלה ורק בגלל המחיר הזול קניתי את ההיטאצ'י ואני מצטער מאוד על הקנייה הזאת עד היום.אני ממליץ מאוד ללכת על הווסטרן בהצלחה בקנייה.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים תבינו, אין דבר כזה הרידסק הכי טוב , הכי אמין וכו' וכו' .בסופו של דבר הכל זה פונקציה של מזל .
פורסם 2007 בינואר 518 שנים אם אתה כבר מתכוון לקנות דיסק קשיח נוסף (ולא לצורך חיבור במערך RAID 0 או RAID 1) אזי אני ההיתי הולך על ה WD250KS, להערכתי הוא הדיסק הקשיח הכי משתלם היום לקנות. המחיר שלו ירד נדמה לי לאיזור ה 325 שקלים +/-והוא בנפח של 250 ג'יגה ובעל זיכרון מטמון בנפח 16 מגה.לא שווה לדעתי לקנות היום פחות מ 250 ג'יגה ועוד במחיר כזה אין הרבה סיבות לחשוב פעמיים.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים בשביל מה אתה צריך 830 ג'יגה ? סרטים סדרות (עונות) עכשיו תעשה את מה שלמעלה בHD וכמובן ... משחקים תוכנות וכל מה שאפשר להוריד מהרשת
פורסם 2007 בינואר 518 שנים עם כל הכבוד להיטאצ'י אין את הניסיון בדיסקים קשיחים כמו ל-WDמי קבע את זה? היטאצ'י הרי קנו את חטיבת הדיסקים הקשיחים של IBM ואת הידע המקצועי של אותה חטיבה ולכן גם יש להם את הידע והניסיון המקצועי של אותה חטיבה יחד עם ידע מקצועי שלהם, אי אפשר לקבוע ש-WD יותר מנוסים מהם או להפך.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים אתה טועה, IBM היא שייצרה היא הדיסק הקשיח למחשבים הראשון אי פעם:http://www.msnbc.msn.com/id/14096484/site/newsweek/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.