עבור לתוכן

צריך ספק כוח שיחזיק את המערכת הבאה

Featured Replies

פורסם

צריך ספק כוח שיחזיק את המערכת הבאה:

1950xt 256mb

GigaByte motherboard 965p-s3

E6300

3D Aurora GB

+OC שיכול להיות שאני אעשה למעבד

חברי הפורום המליצו לי על הספקים הבאים:

http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=9PA3504901&Cat2Cat1ID=155&Cat2ID=681

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1537

אך רציתי לדעת האם יש משהו באמצע? כלומר גם מבחינת מחיר וביצועים כך שאני לא אצטרך להוציא הרבה כסף?

פורסם

ה-FSP הזה יהיה די גבולי ואפילו לא מספיק במקרה של OC רציני.

היתי הולך על בטוח ולוקח את האנרמקס הזה. קח בחשבון שאם תחליט פתאום לשים DX10 אז לא בטוח שהוא יחזיק

פורסם
  • מחבר

ה-FSP הזה יהיה די גבולי ואפילו לא מספיק במקרה של OC רציני.

היתי הולך על בטוח ולוקח את האנרמקס הזה. קח בחשבון שאם תחליט פתאום לשים DX10 אז לא בטוח שהוא יחזיק

אם כבר אתה אומר לקחת את האנרמס אז לא שווה כבר לקחת את הליברטי שעולה עוד 50 שקל בערך?

פורסם

איזו שאלה,בוודאי שעדיף,פשוט חשבתי שלא ניתן לחרוג יותר.

יש לך ליברטי ב-414 ש"ח ב-SKYPC הכי זול שראיתי

פורסם
  • מחבר

איזו שאלה,בוודאי שעדיף,פשוט חשבתי שלא ניתן לחרוג יותר.

יש לך ליברטי ב-414 ש"ח ב-SKYPC הכי זול שראיתי

תשמע זה לא שאין לי את הכסף עכשיו פשוט לא יהיה לי אח"כ לשלם למורה נהיגה :smile1:

בכל מקרה רציתי לדעת עוד משהו..חבר שלי קנה ספק כוח של silverstone 600watt ב-1100 שקל..לי זה נראה היה בזבוז של כסף..הוא אמר שלפי מה שהמוכר אמר לו החברה נחשבת יותר טובה מ-enermax..אז קודם כל זה נראה לי לא נכון להשוות בין חברות אלא בין מוצרים אבל יכול להיות שכל המוצרים שלהם מצדיקים כזה מחיר?

פורסם

תכלס ה-FSP בטח יחזיק גם בסטוק וגם באוברקלוק, אם עושים אוברקלוק רק למעבד אז רק הצריכה על ה-12V2 תגדל ושם יש לו מספיק לדעתי בשביל להחזיק E6300 באוברקלוק

פורסם

אה זה העניין,תדחה את לימודי הנהיגה בשבוע שבועיים ותקנה ספק איכותי - חשוב פי אלף

McFly - לדעתי גם הוא יחזיק פחות או יותר אם לא מתוכנן OC עצבני במיוחד,העניין הוא מה קורה אם הוא רוצה לשדרג ל-DX10,אז ה-FSP לא יחזיק

פורסם
  • מחבר

אה זה העניין,תדחה את לימודי הנהיגה בשבוע שבועיים ותקנה ספק איכותי - חשוב פי אלף

McFly - לדעתי גם הוא יחזיק פחות או יותר אם לא מתוכנן OC עצבני במיוחד,העניין הוא מה קורה אם הוא רוצה לשדרג ל-DX10,אז ה-FSP לא יחזיק

כן אני כבר דוחה אותם..אני יודע שזה יותר חשוב אבל אם זה לא מספיק גם הדילר שאני קונה ממנו את המחשב כל פעם אומר לי שהוא ישים לי ספק ג'נרי כלשהו של 500 וואט ואם יקרה משהו אז יש אחריות על הכל...(חוץ מהכרטיס מסך אבל הוא אומר שאם יש מקרה של שריפה הכרטיס נשרף אחרון..???)

בכל מקרה אשמח אם תענו לא רק על הדילמה הזאת אלא גם על מה שכתבתי בעריכה על חבר שלי

פורסם

שמע,אני אני מניח שאני בגילך פחות או יותר ושיעורי נהיגה ממש לא רחוקים ממני (כמה חודשים אחורה) ככה שאני יודע שאת בטח רוצה להתחיל,אבל ספק שיחזיק כמו שצריך את המחשב הרבה יותר חשוב,אותו אי אפשר לדחות.

לגבי ספק ג'נרי - לא מומלץ עם מליון סימני קריאה אח"כ,אבל אם אתה רוצה להסתכן,זכותך.

לגבי חברה שלך,אכן לא ניתן להשוות שתי חברות אלו אלא דגמים ספצפייים אבל בכל מקרה SS נחשבת לאחת החברות היותר איכותיים שיש לספקים ולכן רוב (אם לא כל) ליין המוצרים שלהם יקר ואיכותי

פורסם
  • מחבר

הבנתי..בכל מקרה אני בן 17.5 ואני כבר בשיעור 23 חח לא רק התחלתי..אבל לא משנה עדיף בכל זאת ספק..מקסימום אני אשלם הכל בציקים דחויים :-X

פורסם

אז צדקתי,אתה בגילי (פשוט לי יש כבר רישיון כמה חודשים :lol:)

ובכל מקרה,שמח שהחלטת ככה - ספק חשוב יותר מאשר כמה שיעורי נהיגה

עריכה: ושיהיה בהצלחה בטסט

פורסם

ואם הוא יקנה כרטיס DX10 שיצרוך בדיוק כמו ה-1950XT או פחות? כרטיסי DX10 לא אמורים לצרוך יותר רק בגלל שהם DX10

פורסם

דיברתי כמובן על הנוכחיים,88GTS/GTX ושלא נדבר מה יקרה אם יתחשק לו על ה-R600, כל אלו דברים שצריכים לקחת בחשבון כשמציעים לבחור ספק מסויים,אני לא רוצה להמליץ לו על משהו שעוד חצי שנה כשהוא ישדרג לא יחזיק

פורסם

הוא מתקשה לשלם על שיעורי נהיגה, באמת נראה לך שהוא תיכף משדרג ל-8800?

פורסם

אני לא רוצה להסיק מסקנות שאין לי מידע עליהם,אני לא נכנס לו או להוריו לכיס ולא יודע מה הם יחליטו לעשות ביומולדת שלו או עם אבא שלו יקבל מענק. מתפקידי לברר שידרוגים עתיידים ולהמליץ לו ע"פ התיכנונים על הספק הטוב ביותר בתקציב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים