פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים שמעתי שבחלק מדינות דרום אמריקה (כמו פרו) יחס הנשים לגברים הוא 8 ל-1.. השאלה היא רק מה האיכות..
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים איזה כיף לאבא שלי או נוסע מטעם העבודה לשוודיה... אני לא יכול לבוא איתו :'(
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים שמעתי שבחלק מדינות דרום אמריקה (כמו פרו) יחס הנשים לגברים הוא 8 ל-1.. השאלה היא רק מה האיכות.. בניו-יורק סיטי המצב הוא 5 ל1 sweet.
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים והיא.... "אגודת ידידי שוודיה בישראל" ,אבל לא שמעת את זה ממני , רק שאתה באמת צריך לאהוב את שוודיה , זה יתחיל מכנסים וימשיך במשלחות , והם גם באים (באות) הרבה למשלחות בארץ , יש לי חבר באגודה הזאת שבאמת אוהב את הארץ הזאת שוודיה - ורק אתמול ראיתי איך שוודיה אוהבת אותו בחזרה ולגבי הולנד - אל תלכלכו - אין כמו המדינה הזאת - מנסיון (וזה גם מקום רגועעעע ויפההה בטרוף).
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים חח, אלק שוודיה, הכול תמונות שמסתובבות בקאזה. (שני אנשים שאני מכיר הכינו אוסף דומה, ויש תמונות שנמצאות בשניהם
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים תמונה מספר 256 למה אי אפשר להגדיל! :bash: :AR15: :AR15: :AR15: נו באמת... אין על התמונה הראשונה (1), ועל 114...
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים חח, אלק שוודיה, הכול תמונות שמסתובבות בקאזה. (שני אנשים שאני מכיר הכינו אוסף דומה, ויש תמונות שנמצאות בשניהם שתף נא. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.