פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים אממ... תגידו אפשר להעלות פורום (לא חייב שיהיה מהיר) דרך המחשב בלי שהיה לי שאלל כאילו אם מקום איחסון והכל?! אם כן אז... מאיפה יעזור לי מאוד אם תענו תודהד"אאם זה לא קשור לנושא הזה אז תעבירו את זה לנושא המתאים...
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר 1) למה פה?2) אי אפשר, צריך לעלות לשרת ואז לתת לינק , שרת כמו נענע וכו...אחי אם היית מיסתכל רשמתי אם לא קשור להעביר את זה לנושא שזה כן קשור עליוודבר שני אתה בטוח שאי אפשר?
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים למה אתה מתכוון לפתוח כאילו שרת/אתר על המחשב שלך?אם כן זה אפשרי אבל זה לא כ"כ פשוט, נתחיל מזה איזה אינטרנט בכלל יש לך?
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים כמה מהיר אפילו אם זה החבילה המהירה ביותר היא לא תחזיק הרבה כמו פורום זה, חחחחחח אפילו אבל ממש לא מתקרב
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר כן היה לי אתר על המחשב וזה ממש האט לי אותו בצורה ממש דרסטית !אז סגרתי אותו!ועכשיו רציתי לפתוח פורום!ולדעת אם זה יהיה אותו הדבר כמו שהיה לי אם האתר!
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים לא שרת על המחשב! לעלות קובץ לשרת כמו נענע.אורט וכו.. ואז ללחוץ על הכפתור :
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים אהה כאילו ככה על אתר איחסוןאז אתה יכול לקחת את הפורום:www.phpbb.comאוwww.yabbse.infoולהתקין אותם על www.lycos.co.uk
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר צודק אבל יש לי אתר איחסון שאני משלם עליו שאני יכול להכניס בוא עד 100 מגה....
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים ד"א איפה אתה מאחסן?אני יכול להמליץ לך על כמה סופר סופר טובים וזולים חלקם ממוקמים בחוות השרתים של 012.ד"א האתר/פורום שלך חוקי, מכיל ווארז או קישורים לווארז?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.