עבור לתוכן

פיקסל תקוע?

Featured Replies

פורסם

אוקי...אז יש לי מסך samsung 913n עתיק בן איזה שנתיים כבר...

עכשיו הקטע הוא שהיום ראיתי איזה סדרה על המחשב ופתאום כשיש מסך שחור 2 פיקסלים היבהבו בירוק...רוב הפעמים שהמסך היה חשוך לחלוטין הם הבהבו ובשאר הזמן הם לפעמים הציגו ת'צבע הנכון לפעמים לא...בדקסטופ הוא מראה צבע נכון לגמרי בכל'מני סוגי רקעים צבעים וצורות

זה נחשב פיקסל תקוע? האם יש אפשרות לתקן אותו שלא יקפוץ לי לירוק או שנתקעתי עם זה לעד? יש סיכוי שזה יחמיר? (ז"א...סיכוי יותר מהרגיל כי תמיד קיים סיכויP:)

פורסם

1. כן מדובר בפיקסל תקוע למרות שיותר סביר שהוא מת מכיוון שמדובר במסך TN שבו הפיקסלים מתים במצב פתוח, זהו המצב הניטרלי של הפיקסלים

בפאנל זה.

2. יש אפשרות לנסות לתקן בתנאי שמדובר בפיקסל שאכן "תקוע" מה שלא סביר. ראה כאן תחת פיקסלים מתים/שרופים/תקועים.

3.נתקעת עם זה עד שתחליף מסך.(מה קרה לעד?)

4.תמיד יש סיכוי, אבל יש יותר סיכוי שהמסך הגיע עם הבעיה מהמפעל ולא שמת לב לכך(אפילו במשך שנתיים), רוב פיקסלים המתים נוצרים בעת תהליך הייצור.

כמו כן אין קשר בין הפעלת לחץ פיזי על הפאנל ובין יצירת פיקסלים מתים, לרוב הם פשוט קורים למרות שעוד פעם מדובר במקרה נדיר ביותר שפיקסל יחליט

לקרוס סתם ככה.

פורסם
  • מחבר

1. כן מדובר בפיקסל תקוע למרות שיותר סביר שהוא מת מכיוון שמדובר במסך TN שבו הפיקסלים מתים במצב פתוח, זהו המצב הניטרלי של הפיקסלים

בפאנל זה.

2. יש אפשרות לנסות לתקן בתנאי שמדובר בפיקסל שאכן "תקוע" מה שלא סביר. ראה כאן תחת פיקסלים מתים/שרופים/תקועים.

3.נתקעת עם זה עד שתחליף מסך.(מה קרה לעד?)

4.תמיד יש סיכוי, אבל יש יותר סיכוי שהמסך הגיע עם הבעיה מהמפעל ולא שמת לב לכך(אפילו במשך שנתיים), רוב פיקסלים המתים נוצרים בעת תהליך הייצור.

כמו כן אין קשר בין הפעלת לחץ פיזי על הפאנל ובין יצירת פיקסלים מתים, לרוב הם פשוט קורים למרות שעוד פעם מדובר במקרה נדיר ביותר שפיקסל יחליט

לקרוס סתם ככה.

לעד זה עד שיהיה לי כסף למסך חדש...מה שיקרה מממ...:) עזוב לא מדברים על זמנים כ"כ ארוכים:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים