עבור לתוכן

מחפש המלצות לסלולרי לאחותי

Featured Replies

פורסם

דור 3 בסיסי - אורנג' היא לא מחפשת היי אנד אבל היא צריכה שיהיה פונציוקנלי

פורסם

דור שלוש זול, עבור לסלקום, שם E770 עולה איזה 400-200 שקל, תלוי בתוכנית ואם יש לך מכשיר ישן.

הבנתי שאין לך, אבל הוא מומלץ, אם אתה מוכן להתפשר על מחיר, יכול להיות טוב הk610i של SE אבל לא יודע מה איתך, פשוט תוכל להתקין עליו OPERA MINI ודברים טובים , יש לו מצלמה טובה והכל, אם בא לה בסיסי אז E770 שיש אותו גם באורנג' אם היא רוצה לתקדם קצת יותר k610i

עוד אופציה אחרונה, אבל אני לא יודע לגבי מחיר בכלל, זה 6280, אבל הוא מכשיר לא ממש אמין, חוץ מצילום וידאו, הסלידר רופף וכאלה... אבל רשתות מנסות לשווק אותו חזק אז אולי תשיגו מחיר טוב עליו, המצלמה שלו די בסדר, אבל זהירות הוא עושה לא בעיות.

אבל אני לא מבין, בשביל מה היא צריכה דור 3? בשביל שיחות וידאו? שמשתמשים בהן פעממים ושתי הפעמים האלה הן ביומים הראשונים שיש את המכשיר... גלישה יותר מהיר? מכשיר בסיסי לא ינצל את זה כי אין לו גלישה HTML אלה אם תתקין עליו opera mini ועדיין בעליו גבוהות מאוד...

פורסם

אני חושב שמה שהוא ניסה להסביא זה שהיא לא צריכה את הסוני...המוטורולה יספיק לה...והוא צודק.. בת כמה אחותך?

פורסם
  • מחבר

בת 30 . היא אוהבת בעיקר את התוספות של זה . כלומר MP3 איקונים וכו'

פורסם

והיא צריכה כל מיני פיצ'רים כמו מצלמה איכותית או נגן איכותי וחזק או שיחות דור שלישי?

פורסם
  • מחבר

והיא צריכה כל מיני פיצ'רים כמו מצלמה איכותית או נגן איכותי וחזק או שיחות דור שלישי?

את אלה לא

פורסם

אז היא צריכה מכשיר ממש בסיסי..(טוב שחברת פלאפון קיימת למקרים כאלה - חח אל תחשוב אפילו על החברה הזאת! )

יש המון מכשירי נוקיה בסיסים שיתאימו לה..

פורסם

אז מה שאתה מחפש זה פחות או יותר דור 2.5 - אין שיחות ווידאו, אבל יש אינטרנט פשוט,מצלמה,MP3 וכו...

יש הרבה נוקיות שיספיקו לה בשביל אלה - Nokia 6230/Nokia 6230I ודומיהם.

פורסם

אם אתה הולך לקנות מהחברה אז על תחשוב בחיים על 6230i במקרה שלו הפקעת מחירים זה לא מילה, אם כל מה שהיא רוצה MP3 אז שתלך על הE398 ועדיין לא עניתה למה היא צריכה דור 3? חוץ מזה הכי זול יהיה מבחינתה לקנת נגן MP3 נפרד ו3100 אבל היא רוצה בטח הכל במכשיר אחד, אני עדיין בדעה שלי E770 e398 או אולי עולה לי עכשיו w800 יכול להיו אחלה, אבל לא יודע, אתה כמעט לא כתבתה פרטים...

פורסם
  • מחבר

גם 2.5 זה טוב . יש לה נגן MP3 אבל היא רוצה שכמה קבצי מוזיקה ישמשו אותה כצלילי שיחה נכנסת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים