פורסם 2007 בינואר 418 שנים שלום, אני עובד דירה בקרוב לדירה לבד, ואני מעביר איתי את כל המערכת שלי שהיא טובה לדירה החדשה ואני קונה מחשב נייד שישתמש באינטרנט אלחוטי.רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול כביכול לחבר את המחשב למערכת בצורה אלחוטית כלומר, שאם אני מתחיל לשמוע שיר במחשב הנייד אז יהיה אפשר לשמוע אותו גם במערכת בלי חיבור של חוטים, ואם כן במה זה כרוך (רסיבר, נתבים, כרטיס קול מיוחד וכדומה). תודה
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אכן, ניתן לעשות זאת באמצעות המכשיר הבא..........: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=9939&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# אין לי מושג איפה עוד אפשר להשיג אותו..
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר מה שאני מחפש זה פיתרון אלחוטי לגמרי... שאני יוכל ללכת עם המחשב ביד ולשים מוזיקה מתי שאני ירצה איפה שאני רוצה, אין לי בעיה להשקיע בשביל פתרון כזה. יש אפשרות לחבר משדר כמו שאמרת למערכת ואולי לראוטר או משהו כזה ואז כאילו כשאני מתחבר אלחוטית עם הכרטיס רשת לראוטר זה גם ישלח סאונד או משהו?
פורסם 2007 בינואר 518 שנים ראוטר אלחוטי שמיועד לרשתות לא יכול לעשות את זהאבל תחפש אולי יש משדר כזה שמתחבר ב-PCMCIA לנייד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.