פורסם 2007 בינואר 418 שנים לבעלי הפלאפון הזה: כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ? האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?
פורסם 2007 בינואר 418 שנים כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ? תלוי באיזה חברה אתה וכמה תשלומים כבר שילמת על המכשיר.. האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ? בעקרון זה הפאק שיש ברשתות אורנג' וסלקום. שמים עליו סים אחר וכאילו שום דבר לא קרה..בגלל זה למישהו שאני מכיר יש מגירה שלמה
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אתה יכול להחליף את הסים לסים של אותה החברה ולהשתמש בו עד שהוא ינעלאני כמעט בטוח שאי אפשר לפתוח את המכשיר הזה מחברה לחברה וכשהוא ננעלתקנו אותי אם אני טועה!
פורסם 2007 בינואר 418 שנים למכשיר הזה יחש את ההגנה הכי חדשה של נוקיה... עדיין לא פרצו אותה אז נכון לעכשיו אי אפשר לעשות לו SIM FREE... וזה לא נראה באופק מתי יהיה אפשר...אתה יכול אבל ללכת לאורנג' או סלקום ולבקש שיפתחו לך את זה - אבל זה יעלה 90 שקל ותצטרך לשלם את כל התשלומים שנשארו לך על המכשיר
פורסם 2007 בינואר 618 שנים למכשיר הזה יחש את ההגנה הכי חדשה של נוקיה... עדיין לא פרצו אותה אז נכון לעכשיו אי אפשר לעשות לו SIM FREE... וזה לא נראה באופק מתי יהיה אפשר...אתה יכול אבל ללכת לאורנג' או סלקום ולבקש שיפתחו לך את זה - אבל זה יעלה 90 שקל ותצטרך לשלם את כל התשלומים שנשארו לך על המכשירלמה יש לי את הפון הזה והוא פתוח לשני הקווים...
פורסם 2007 בינואר 618 שנים קצת נסחפתם הגנה וכו..פותח התרד אתה יכול לפתוח אותו בחברה או במעבדה פרטית בסכום של 100+-...והשתתפות עצמית (אני מנוי סלקום) היא בעלות של 600-700-+...
פורסם 2007 בינואר 718 שנים למה יש לי את הפון הזה והוא פתוח לשני הקווים...אז יכול להיות שלא חסמו אותו בחברה... אני יודע שאת הN73 לא חוסמים באורנג' (אין לי מושג למה...) בכל מקרה אם הוא היה חסום אז לא היית יכול לשים סימים של כל חברהקצת נסחפתם הגנה וכו..פותח התרד אתה יכול לפתוח אותו בחברה או במעבדה פרטית בסכום של 100+-...והשתתפות עצמית (אני מנוי סלקום) היא בעלות של 600-700-+...שום הסחפות... הגנות יש בכל מקום ואת ההגנה הזאת אין דרך עדיין לעקוף חוץ מדרך NOKIA בעצמה שתתן לך את הקוד שיפתח אותו
פורסם 2007 בינואר 718 שנים לא אמרתי עכשיו שצריך לפרוץ את הפלאפון או משהו מסובך כזה...פשוט ללכת לחברה או למעבדה פרטית זהו..(הוא לא ישב לפרוץ את זה בבית)..
פורסם 2007 בינואר 718 שנים הוא לא ישב לפרוץ את זה בביתלמה לא? בפלאפונים ישנים יחסית של נוקיה היתה יכול בקלות לפרוץ את זה בבית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.