עבור לתוכן

כל בעלי נ וקיה 6280.

Featured Replies

פורסם

לבעלי הפלאפון הזה:

nokia_6280.jpg

כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ?

האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?

פורסם

כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ?

תלוי באיזה חברה אתה וכמה תשלומים כבר שילמת על המכשיר..

האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?

בעקרון זה הפאק שיש ברשתות אורנג' וסלקום. שמים עליו סים אחר וכאילו שום דבר לא קרה..בגלל זה למישהו שאני מכיר יש מגירה שלמה :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול להחליף את הסים לסים של אותה החברה ולהשתמש בו עד שהוא ינעל

אני כמעט בטוח שאי אפשר לפתוח את המכשיר הזה מחברה לחברה וכשהוא ננעל

תקנו אותי אם אני טועה!

פורסם

למכשיר הזה יחש את ההגנה הכי חדשה של נוקיה... עדיין לא פרצו אותה אז נכון לעכשיו אי אפשר לעשות לו SIM FREE... וזה לא נראה באופק מתי יהיה אפשר...

אתה יכול אבל ללכת לאורנג' או סלקום ולבקש שיפתחו לך את זה - אבל זה יעלה 90 שקל ותצטרך לשלם את כל התשלומים שנשארו לך על המכשיר

פורסם

למכשיר הזה יחש את ההגנה הכי חדשה של נוקיה... עדיין לא פרצו אותה אז נכון לעכשיו אי אפשר לעשות לו SIM FREE... וזה לא נראה באופק מתי יהיה אפשר...

אתה יכול אבל ללכת לאורנג' או סלקום ולבקש שיפתחו לך את זה - אבל זה יעלה 90 שקל ותצטרך לשלם את כל התשלומים שנשארו לך על המכשיר

למה יש לי את הפון הזה והוא פתוח לשני הקווים...

פורסם

קצת נסחפתם הגנה וכו..פותח התרד אתה יכול לפתוח אותו בחברה או במעבדה פרטית בסכום של 100+-...והשתתפות עצמית (אני מנוי סלקום) היא בעלות של 600-700-+...

פורסם

למה יש לי את הפון הזה והוא פתוח לשני הקווים...

אז יכול להיות שלא חסמו אותו בחברה... אני יודע שאת הN73 לא חוסמים באורנג' (אין לי מושג למה...) בכל מקרה אם הוא היה חסום אז לא היית יכול לשים סימים של כל חברה

קצת נסחפתם הגנה וכו..פותח התרד אתה יכול לפתוח אותו בחברה או במעבדה פרטית בסכום של 100+-...והשתתפות עצמית (אני מנוי סלקום) היא בעלות של 600-700-+...

שום הסחפות... הגנות יש בכל מקום ואת ההגנה הזאת אין דרך עדיין לעקוף חוץ מדרך NOKIA בעצמה שתתן לך את הקוד שיפתח אותו

פורסם

לא אמרתי עכשיו שצריך לפרוץ את הפלאפון או משהו מסובך כזה...פשוט ללכת לחברה או למעבדה פרטית זהו..(הוא לא ישב לפרוץ את זה בבית)..

פורסם

הוא לא ישב לפרוץ את זה בבית

למה לא? בפלאפונים ישנים יחסית של נוקיה היתה יכול בקלות לפרוץ את זה בבית...

פורסם

זה משהו אחר..זה קוד טכנאי..

פורסם

מה הקשר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים