פורסם 2007 בינואר 418 שנים הייתי באתר של EVGA עכשיו וראיתי שיש להם כרטיסים שלהם שהם ביצעו עליהם כבר OCאני מניח שהם יהיו יציבים יותר מכל OC שאני אעשה בתור מתחיל והם כבר עם קירור חזק יות מולבש עליהםמישהו יודע אם אפשר להשיג אותם בארץ?או בכלל אם מישהו מחזיק כרטיסים כאלה ,או עם היסטוריה של החזקה של גרסאות כאלה במהדורות קודמות - כך שסביר להניח שישיג כאלה?
פורסם 2007 בינואר 418 שנים הם גם יותר יקרים בכמה עשרות שקלים או מאות, אם תרצה לקנות.וזה רק אוברקוק קלהתכוונת לזה?http://vr-zone.com/?i=4433באמת יש להם קירור יותר טוב מהסטוק, לא חושב שהביאו אותו לארץ עדיין
פורסם 2007 בינואר 418 שנים למה שלא תעשה o.c שכזה בעצמך,אין בכרטיסים האלו שום דבר מיוחד,חוץ מזה שהם יקרים יותר.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר הקטע הוא שהם נותנים אחריות על האוברקלוק הזהכנראה שהם עוברים על הצ'יפים שלהם ואת הטובים יותר שולחים ל OCוהיתר למכירה רגילהאני לא הכי התנסיתי בתחום ובטח שאני לא מתכוון להחליף קירורבארה"ב כתוב שזה איזה 10$ יותר
פורסם 2007 בינואר 418 שנים ^^^^תראה אם מדובר בארץ מתחת ל100 שקלים אז סבבה,אבל אם מעל לא נראה לי משתלם בישביל עוד 5-10 אחוזים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.