פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים המסך כבר איזה חצי שנה מתכווץ ונפתח, ולפעמים הוא נשאר מכווץ לכמה ימים. לפעמים אני נותן מכה (כן אני יודע שזה לא בסדר.. ) וזה מסתדר אבל עכשיו הוא גם התחיל להראות לי דברים כפול, לא בדיוק כפול אבל כאילו צל של כל דבר. המסך הוא Acer 76e 17' יש לי אותו כבר 4 שנים ואין לי כסף לחדש.. כמה אתם אומרים יעלה לי לתקן את זה, אם בכלל אפשר ? תודה מראש !
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים לא ניראה לי שבדרך כלל מתקנים מסכים בגלל שהם בניוים בצורה דיי קשה שאם כבר קורה משהו אז מחליפים אותו במידה ויש אחריות למרות שיש כאלה שמתקנים (יש חנות בנס-ציונה לפחות שם אני יודע שיש כזה דבר) לפי דעתי המסך כבר עשה את שלו ואם אין לך כסף לקנות חדש אז אולי תקנה מסך יד שנייה שעולה הרבה פחות
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים מכל החלקים במחשב מסך זה החלק היחידי שכן מתקנים.זה לא נשמע משהו יותר מדי מסובך מה שיש לך שם, שווה שיבדקו.
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים תראה ...לטעמי יש לך שם איזשהו קבל בנתק, ובגלל זה כשאתה מכה את המומחה הוא חוזר לחיים, לפעמיםץכשיקול כלכלי לשלוח אותו לתיקון ,שיעלה לך בערך 200 שקלים, לא נראה לי הגיוני ,היות והמסך כחדש שווה לא יותר מ650 שקליםתחשוב תראהדרך צלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.