עבור לתוכן

Sennheiser hd201 VS eh150 VS hd202

Featured Replies

פורסם

Anatoli מה שאתה אומר זה שבאס גורם משפיע על תדרים של מיד וטרבל ?

פורסם

אכן. בגלל 3 סיבות.

1- כשהבאס חזק יותר השאר חלש יותר לעומתו, ככה אוזן שלך עובדת.

2- הדרייבר שעושה את התדרים מתקשה לעמוד בעומסים רבים יותר, לכן יותר באס אמור יותר עיוותים.

3- אוזניות עוד יותר מרמקולים מוגבלות בבא שלהן, לכן באס חזק אומר שיש התערבות של אקוסטיקה של אוזנייה שמשפיעה על שאר התדרים.

Anatoli.

פורסם

אני יכול להבין את זה, אבל הדרייבר מתנהג אחרת כל פעם ,והכל ביחס לרמת המתח שאתה נותן לו )VOL) ...?

מה שאני אומר הוא שרק בעוצמות גבוהות הדרייבר מוציא באס שיכול אולי ליצור בעיה באקוסטיקה ואף שינוי קטן למיד ! ..

אבל שוב אני חושב שהדבר קורה רק בעוצמות גבוהות . בעוצמות כאלה שאוזניות הנ"ל לא אמורות לתפקד בהם ....

תקן אותי אם אני טועה ...

פורסם

זה יוצר הבדלים בכל עוצמה. באס חזק באוזניות דורש תכנון אחר שמשפיע על כל הצליל. ואם לא עושים תכנון אחר אז מקבלים תוצאה עוד יותר גרועה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

יצא לי לשמוע היום את ה150 וה201,ולדעתי ל201 חסר משהו בסאונד, חסר עומק ופרוט צליל לעומת ה150.

כמו כן מה שהצלחתי עוד לשים אליו לב הוא שה201 אוזניה הרבה יותר נוחה (לדעתי) מכיוון שהיא גדולה יותר ויושבת לי על האוזן טוב יותר מכיוון שהיא מכסה את כולה

וה150 יושבת על האוזן ,דבר שמצריך התרגלות מבחינתי כי אינ רגיל עד עכשיו לאוזניות גדולות יותר!!!

אבל הבחירה שלי מביחנת הסאונד הוא 150!!!

ואם מישהו מעוניין לשמוע אותן באזור אז יש אותן בצליל בקניון השרון, כמו כן יש שם עוד מבחר דיי גדול של סנהייזר אבל לשמוע אותם זה בעייתי שם מכיוון שהם לא ששים לפתוח את האריזות

פורסם

יצא לי לשמוע את ה3 לא מזמן, ה150 הכי 'שלמות', ל201 אין ממש באס, ל202 אין ממש כלום חוץ מבאס, וה150 נותנות צליל לא רע בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים