פורסם 2007 בינואר 318 שנים ערב טוב לכולם...רציתי לשאול באיזה לוח מבין השניים הבאים כדאי לי לבחור רצוי לציין שאינני מתכנן OC .הראשון הוא: 945P S3 של ג'יגה בייטוהשני הוא: P5NSLI של אסוס שניהם תומכים במעבדי קונרו והכרטיס מסך המובנה לא ממש מעניין אותי מכיוון שאני מרכיב X1950PRO תודה רבה לעונים...
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אולי תרשום מה השימושים, שדרוגים עתידיים? אולי אתה צריך ציפסט שונה או אולי יש לוחות מתאימים יותר בשבילך משני אלו.איך הגעת לבחירה דווקא משני אלו?איך דבר כזה 'קונרו'
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר לא האמת שבחרתי שאני רוצה את אחד משני אלה ..אתם יכולים בבקשה רק להמליץ לי על איזה משניהם עדיף לי לבחור??שניהם בערך בעלי אותם נתונים ..ועוד שאלה אחת קטנה..כמה חיבורים למאוורר יש על כל אחד מהם חוץ מהמאוורר של המעבד???תודה רבה לעונים..
פורסם 2007 בינואר 518 שנים גבר, אתה חייב לרשום את השימושים הנוכחיים והעתידיים שחלך - "לוח טוב" זה לא משהו נומינלי...לדומא - אתה מתכוו להשתמש ב-2 כרטיסי NVIDIA ב-SLI מתישהו?? כי אם כן אז זו תשובה אחת.כרטיס קול? חשוב? כי אז התשובה משתנה וכו'
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר טוב אז ככה:מעבד: E6300כרטיס מסך: x1950 pro extreme powercolorכרטיס קול: on boardזכרונות: 2x1GB DDRII 667 king stonהכוונה במערך SLI אומר להשתמש בשני כרטיסי מסך???-- אם כך אז אני לא..השאלה שלי היא גם איזה לוח שווה לקנות מבחינה של איכות ושם טוב??
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מנסיון אישי ה-S3 אחלה לוח איכותי ומסודר בכלל לא רע.אם אתה לא צריך SLI עזוב את האסוס
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר הבנתי אז אתה ממליץ על הג'יגה בייט ואיך הוא מבחינת איכות??וד"א כמה חיבורים למאווררים יש בלוח חוץ מלמעבד???
פורסם 2007 בינואר 518 שנים לגיגה בייט יש רק 2 x Cooling fan pin headers מhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1976
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.