פורסם 2007 בינואר 318 שנים התקציב הוא עד אלפים שקל.תגידו הנגנים בימינו קוראים את הפורמט הבא Monkeys Audio?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מה הדרישות שלך מהמכשיר?אתה רוצה PMP לניגון סרטים או מכשיר שיהיה למוזיקה ולקליפים מדי פעם?בבקשה תפרט יותר..
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר בעיקר למוזיקה, אם הוא ידעה לנגן קלפים זה יהיה אחלה.חשבתי על IPOD VIDEO.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים גם 4-5 גיגה יספיקו לזה .כל אחד וספריית השירים שלו. במחשב הישן שלי היו לי לא פחות מ-6GB של שירים, וזה רק עלה עם הזמן.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים זה מה שניסיתי להגיד..הוא יקנה את זה ויראה שזה המון...למרות שיחסית זה לא יק ל-80 ג'יגה..
פורסם 2007 בינואר 318 שנים למה אתם נכנסים לו לתוך החיים?הבן אדם ביקש 80 גיגה, ובא מישהו שאומר לו "לא! 5 גיגה זה מספיק"..בחייכם...ולנושא, iPod Video 80GB יתאים לךרק קח בחשבון שהוא לא תומך בפורמט הזה, ואתה חייב להשתמש ב-iTunes.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים חחח מה לעשות שאנשים מנסים לעצור אותו..בכל מקרה לפי התקציב שלך האייפוד הוא היחיד..ומה זה הפורמט הזה?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר פורמט מוזיקה איכותי ביותר... דרך אגב לבנאדם שאמר לי שמספיק לי גם 5 גיגה זה ממש לא ככה. ליפני שנידפק לי ההרדיסק היו לכ25 גיגה של מוזיקה ועכשיו אני מנסה להשלים את החסר\= כן כן את הרוב אני שומע.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים פורמט מוזיקה איכותי ביותר... דרך אגב לבנאדם שאמר לי שמספיק לי גם 5 גיגה זה ממש לא ככה. ליפני שנידפק לי ההרדיסק היו לכ25 גיגה של מוזיקה ועכשיו אני מנסה להשלים את החסר\= כן כן את הרוב אני שומע. אני גם שומע מוזיקה 24/7 אבל 80 כמה שירים זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.