עבור לתוכן

עזרה !! כבלים - האם חיבור מודם לקיר זו אפשרות ?

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא כזו , בביתי יש יחידת דיור .

עד עכשיו הכל היה טוב ויפה (בינתיים אף דייר לא רצה אינטרנט) אני כרגע עם כבלים 1.5MB שמחובר גם לאחותי עם כבל מוצלב .

עכשיו הדייר פה רוצה אינטרנט ולהתחיל לקמבן לי פה דברים

ככה...

הוא אומר שכל מה שצריך בעצם זה לקמבן מודם של HOT (ויש לו חבר שמסוגל להביא לו) ולחבר לקיר ועם חייגן לקבל אינטרנט וזה יעבוד .

יכול להיות ??? זה הגיוני בכלל ??? אחרת כולם היו עושים את זה במקום כמה מנויים של אינטרנט בבית (לדוגמת אנשים עם 3..4..5..מחשבים בבית שמשלמים על שני מנויים)

השאלות שלי :

1) זה בכלל עובד ? כולה להביא עוד מודם לחבר לקיר , להתחבר עם חייגן... ויש אינטרנט ?

2)זה לא יתחיל עכשיו להשפיע על המהירות או על העומסים אצלי בבית עם האינטרנט ? (גם ככה כבר יש אצלי בארון איזה 3 מגברים שתכנאי הוט כל פעם הוסיפו כי היו בעיות מתחים לא יציבים ) ?

תודה .

פורסם

תציב לו תנאי :

או שהכבלים מחברים אותך לאינטרנט

או שאתה לא מקמבן כלום = זאת הדירה שלנו ואנחנו לא רוצים שום דבר לא חוקי נקודה.

פורסם
  • מחבר

לא לא זו לא הבעיה פה חוקיות .....מה אכפת לי מה הוא עושה , זו לא השאלה

השאלה שוב ....

זה יעבוד לו בכלל אם הוא ישיג מודם של HOT ויחבר לנקודה בקיר ?

זה לא ישפיע על מהירות האינטרנט שלי ? או עומסים גם ....?

פורסם

לעניות דעתי

כאשר הבחור שאתה משכיר לו דירה מתחבר לאינטרנט עם השם משתמש שלו

לא תהיה לך שום האטה

אבל חכה למומחים או שתשלח הודעה פרטית אליהם

יש כמה מהם שעובדים בתמיכה של חברות האינטרנט

פורסם

הוא מנסה לגנוב תשתית, זה לא חוקי.

שיתקשר להוט וישלם להם כמו כולם, לא רוצה לשלם? שלא יתחבר. אם הוא יתחבר והוט יעלו על זה, הם יתבעו אותך ולא אותו.

פורסם
  • מחבר

אתם לא הבנתם כנראה

מזתומרת לגנוב תשתית ? הוא לא גונב ממני אני ער ומודע לזה שהוא מנסה להתחבר על התשתית שכבר משולמת ! אני יודע את זה לא אכפת לי !

הרי זה אותו בית בעצם ...

השאלה זה אם הדבר יפריע לי ואם זה בכלל בר ביצוע ?

ושוב....

אם ישיג מודם מאיפה שהו..הוא יוכל בכלל לגלוש ?

ואם כן האם זה ישפיע עלי ? במהירות מ 1.5MB והאם העומסים גם יושפעו ?

פורסם

ממך הוא לא גונב - כלמר זה לא ישפיע עליך.

אבל הוא עדין יצליח לגלוש (בהנחה שהמודם טוב)- וזו הגניבה(מהוט)

פורסם
  • מחבר

זה לא ישפיע אבל שוב על העוצמות\מתחים ? ....כי מחברים עוד מודם לקיר .....

?

פורסם

אז ככה:

מודם של HOT מוציא עד 3 כתובות IP למחשבים שונים.

מחברים אותו לHUB, ולאותו HUB מחברים את שאר המחשבים כולם בחיבור ישיר (לא מוצלב) גם המודם.

מכבים את המודם. מדליקים את המחשבים. מדליקים את המודם.

שכהמודם יעלה הוא יתן 3 כתובות IP שונות ל-עד 3 מחשבים.

זה חוקי ואין עם זה שום בעיה כי זה ידוע ב HOT ומהירות הגלישה שלך לא משתנה עקב כך (כלומר היא לא גדלה, אלא תתחלק בין המחשבים לפי הדרישה הרגעית) .

פורסם

הדבר בהחלט יוכל לפגוע בך מאחר וכדי לחבר מודם נוסף על התשתית שלך יש צורך בשקע נוסף או מפצל נוסף כך שכל הוספת רכיב על התשתית

גורמת לניחות בעוצמות המשודרות אל המודם וחזרה.

קח זאת בחשבון...

פורסם
  • מחבר

HCK לא חושב שהבנת את המצב כל כך ....(לא האבים וראוטרים עכשיו ...אלא עוד מודם לחוד)

אוקי הבנתי אז מה אני אמור לעשות ? להגיד לו משהו בסגנון :

"מצטער דיברתי עם HOT והם אמרו שחייבים עוד מגברים עכשיו בגלל שמחברים עוד מודם וזה יצור סתם בעיות יציבות" ?

זה מצד אחד ....מצד שני אנחנו עסק אני לא יכול להגיד לדייר שלי מצטער ...זה יחידה ללא אינטרנט

תציעו מה אני יכול לעשות ?

לתת לו להביא ת'מודם שלו ופשוט להתקשר באותו יום לתכנאי שיבוא ישים עוד איזה מגבר וזהו ?

כי אם זה לא פוגע במהירות 1.5 אלא במתחים אז אני במצב טוב אחרי הכל כי מתח אפשר לתקן (תכנאי - מגבר נוסף)

מה אתם אומרים ?

פורסם

תגיד לו להתקשר להוט ויבקש חיבור, מה לא ברור לך? כל דבר אחר זה גניבה של התשתית וזה יפגע גם באינטרנט הקיים ואם הוט יתפסו אותך, גם בך.

פורסם

HCK לא חושב שהבנת את המצב כל כך ....(לא האבים וראוטרים עכשיו ...אלא עוד מודם לחוד)

אוקי הבנתי אז מה אני אמור לעשות ? להגיד לו משהו בסגנון :

"מצטער דיברתי עם HOT והם אמרו שחייבים עוד מגברים עכשיו בגלל שמחברים עוד מודם וזה יצור סתם בעיות יציבות" ?

זה מצד אחד ....מצד שני אנחנו עסק אני לא יכול להגיד לדייר שלי מצטער ...זה יחידה ללא אינטרנט

תציעו מה אני יכול לעשות ?

לתת לו להביא ת'מודם שלו ופשוט להתקשר באותו יום לתכנאי שיבוא ישים עוד איזה מגבר וזהו ?

כי אם זה לא פוגע במהירות 1.5 אלא במתחים אז אני במצב טוב אחרי הכל כי מתח אפשר לתקן (תכנאי - מגבר נוסף)

מה אתם אומרים ?

אתה אידיוט?

מה תגיד לטכנאי של הוט?

השותף שלי לדירה התחבר אליכם פיראטית, בואו תסדרו את עוצמת האות.... ::)

פורסם
  • מחבר

כבר יש אבל כניסת DATA מהקיר ביחידת דיור ......הוא לא יודע מה הולך שם התכנאי (מאיפה לו לדעת אם יש עוד מודם מחובר לקיר...מה שהוא יודע זה שיש רק מודם אחת בבית)

פורסם

הוא ידע מה הולך שם, אתה חושב שהם מפגרים? הוא יחבר את המודם ותוך כמה שניות ידעו שאתה גונב תשתית.

אתה מבקש שאנשים יעזרו לך לעבור על החוק, בכך אתה מסבך את בעל האתר. קרא את התקנון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים