פורסם 2007 בינואר 318 שנים אם אפשר הפניה למדריך טובעקרונית מה שלא הבנתי זה שצריך להוסיף layer break וליצור עם זה קובץוגם שלפעמים מוסיפים SSאם אפשר קצת פירוט בנושאים האלו, תודה
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אסור לכתוב דברים כאלה בפורום תחפש מדריכים במקומות אחרים או שתישאל את זמן תה בפרטי
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר גבתי משחק שלי ואני רוצה להריץ אותו.ד"א מומלץ לגבות דיסקים כי הם נשרטים מאוד מהר ב 360בכ"א אשמח לעזרה, כל דיסק רק זה 25 שקל, לא רוצה לדפוק אותםראיתי ב youtube לא ממש הבנתי, שני השאלות האלו ששאלתי ואם אפשר מדריך מפורט (אם אפשר בעברית)
פורסם 2007 בינואר 318 שנים זה באמת פשוט מאוד אחי.. אם זה משחק ישן כנראה כמו לא pre-patched (משמע הוא לא בא עם הSecurity Sectors בפנים) ואז זה נהיה יותר מסובך.. אבל כל עוד זה משחק חדש (ואני מנחש שכן אחרת ייקח לך פולללל זמן להוריד) אז הוא בטוח pre-patched ואתה רק צריך עם CloneCD לפתוח את קובץ הDVD והוא כבר יעשה את שלו אם אתה צריך יותר פרטים פנה אליי בדיון הזה או בפרטי..
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר תודה רבהשניי שאלותאמרו לי שצריך להוסיף layer break (ליצור קובץ כזה) מתי כן משתמשים ב SS ומתי לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.