פורסם 2007 בינואר 318 שנים Windows Updates מתחלקים לכמה תתי-חלקים.יש את ה Security Updates שמתקנים חורי אבטחה במוצרים של Microsoftיש עדכונים למוצרים של Microsoft שמשפרים פאקים שיש שם...אם אתה לא רוצה להתקין אל תתקין...לפעמים עדכוני האבטחה הם מינורים וגם העדכונים של התוכנות
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אבל אם אתה מתקין אז תשים לב גם למה אתה מתקיןהיום בבוקר למשל הוינדוס הוריד לי אוטומטית עידכון חדש:IE7ואחרי זה בשביל להסיר אותו ולחזור לIE6 שאני משתמש בו פעם ב- הייתי צריך להסיר ואז לתקן את הוינדוס.בכל מקרה אני ביטלתי את העידכונים האוטומטיים וקבעתי שהוא רק יודע לי שקיימים עידכונים חדשים
פורסם 2007 בינואר 318 שנים תשמע זה דיי חשוב כי למשל מתי שחצי מדינה לא יכלה להפעיל את המחשב בגלל בלאסטר אני בכלל לא הבנתי על מה ההיסטריה ומה פתאום אני היחיד שלא נדבק.בסוף גיליתי שהסיבה שלא נדבקתי זה כי מייקרוסופט הוציאו עדכון שמנע את זה כבר חצי שנה לפני זה, פשוט רוב האנשים בעולם לא טרחו להתקין את העדכון ולכן לא יכלו יותר להשתמש במחשב.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אני עד עכשיו עם SP1 וכבר מזמן לא הורדתי עידכונים למערכת ההפעלה.לדעתי זה לא קריטי אם משתשמים בפיירפוקס אנטיוירוס טוב וחומת אש טובה.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים יש לי שני מחשבים בבית:* אחד עם XP בלי שום עידכון ובלי SP (עם Nod32 ו Zonealarm Ad-ware, Spayware doctor וכו.. את המחשב הזה לא התקנתי מחדש כבר 3 שנים!!!*יש לי עוד מחשב עם אותן תוכנות אבל עם SP2 וכל עדכון קריטי של Windows (כמובן שעשיתי על מיני Tweaks כדי לפתוח חסימות ולבטל תוספתות מעצבנות של SP2)אני לא יכול להגיד שהעדכונים משפרים לי את הביצועים.אני רק יכול להגיד שזה גורם לי להרגיש יותר בטוח...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אבל אם אתה מתקין אז תשים לב גם למה אתה מתקיןהיום בבוקר למשל הוינדוס הוריד לי אוטומטית עידכון חדש:IE7ואחרי זה בשביל להסיר אותו ולחזור לIE6 שאני משתמש בו פעם ב- הייתי צריך להסיר ואז לתקן את הוינדוס.בכל מקרה אני ביטלתי את העידכונים האוטומטיים וקבעתי שהוא רק יודע לי שקיימים עידכונים חדשיםמה רע בIE7 ?העידכונים לא מפריעים ואין סיבה לא להתקין כי זה רק משפר ..
פורסם 2007 בינואר 418 שנים לדעתי הIE7 הזה גרוע.כשיוצא לי כבר להישתמש באינטרנט אקספלורר אני מעדיף את 6 שיצליח להציג לי אתרים ולא תמונות.למשל בחיפוש בנענע,אתה לא יכול להיכנס לשום דף שזה מוצא לך.ככה שאני מעדיף את 6וגם אני מתקין עידכונים,אבל מוודא מעכשיו מה זה העידכונים האלה
פורסם 2007 בינואר 418 שנים לדעתי הIE7 הזה גרוע.כשיוצא לי כבר להישתמש באינטרנט אקספלורר אני מעדיף את 6 שיצליח להציג לי אתרים ולא תמונות.למשל בחיפוש בנענע,אתה לא יכול להיכנס לשום דף שזה מוצא לך.ככה שאני מעדיף את 6רק אצלך ...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים רק אצלי ואצל חברים שלי ובמחשב של אח שלי וכל מי שאני מכיר שיש לו IE7טוב, אז אצלי הכל עובד מצוין ואני בטוח גם לאחרים פה בפורום ...
פורסם 2007 בינואר 518 שנים העידכונים נועדו כדי לשפר ולהגן על מערכת הווינדוס שלך,ישנם עידכונים לתוכונות כמו עידכונים של מדיה פלייר וכו'.וישנם גם עידכוני אבטחה, העידכונים אלו נוצרים לאחר שמתגלה עוד פרצה בווינדוס, מיקרוסופט בודקת את הפרצה ומשחררת עדכון בכדי לסגור אותה.וישנם א העידכונים הכי מעצבנים "windows jenunin" אלו עידכונים שנועדו לבדוק אם הגרסא שלך חוקית, למרבית העולם איןווינדוס חוקי, העידכון פשוט מודיע לך שאין לך ווינדוס חוקי ועליך להתקין אחד, מיקרו' אפילו הגיעה למצב של הריסת מערכת הפעלהשלך אם נתגלת כלא חוקית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.