פורסם 2007 בינואר 318 שנים במדינה נורמלית מזמן היא הייתה נרקבת בכלא לכל החיים:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3347717,00.html
פורסם 2007 בינואר 318 שנים יש רק בעיה אחת במשפט שלך, "מדינה נורמאלית", איפה אתה חושב שאתה נמצא? במדינה נורמאלית?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים במדינה נורמלית מזמן היא הייתה נרקבת בכלא לכל החיים:טעות חמורה!במדינה נורמלית היא הייתה מקבל כדור בין העיניים תוך שניות!אני מניח שאם זה היה מתנחל הוא לא היה רואה יותר את השמש בחיים שלו.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אני שמח שהיא השתחררה, היא הסמל במאבק לשלום בין 2 העמים... :xyxthumbs: עצוב.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים עצוב.שכחתי להגיד על מה אני לא שמח LOLמצד אחד היא העבירה מידע אבל מצד שני יש משהו שהיא תורמת לשלום....
פורסם 2007 בינואר 318 שנים חבל ששיחררו אותה.בכל מקרה,היא תהיה במעקב כמעט כל הזמן ופרטיות בקושי תהיה לה,יאיזינו לה לשיחות כל היום,אז אפשר לומר שחיים כבר לא יהיו למכוערת הזאת.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים שכחתי להגיד על מה אני לא שמח LOLמצד אחד היא העבירה מידע אבל מצד שני יש משהו שהיא תורמת לשלום....איך היא בדיוק תרמה?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים שכחתי להגיד על מה אני לא שמח LOLמצד אחד היא העבירה מידע אבל מצד שני יש משהו שהיא תורמת לשלום....היא לא תורמת לשלום ולא כלום, היא חתיכת בוגדת. אם להזדיין עם החבר החמאסניק שלה זה לתרום לשלום- אז כן, היא תורמת.חוץ מזה, היא העבירה מידע, וזו בגידה במדינה וסיוע לאויב. היא לא תורמת בשום דבר, היא רק אומרת "תפסיקו לירות על הפלסטינים המסכנים ותנו להם להתפוצץ עליכם בשקט".
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר הגברת תירגמה מסמך צבאי מסווג לגורם עוין - איך זה בדיוק עוזר לשלום במטותא ממך?!
פורסם 2007 בינואר 318 שנים לדעתי הצעד הכי חכם שהמדינה יכולה לעשות עכשיו זה לחסל אותה "בטעות"... התפוצץ בלון גז בבית, נו אתם יודעים, זה קורה הרבה....
פורסם 2007 בינואר 318 שנים לדעתי הצעד הכי חכם שהמדינה יכולה לעשות עכשיו זה לחסל אותה "בטעות"... התפוצץ בלון גז בבית, נו אתם יודעים, זה קורה הרבה....איך היא מתנצחת!ככה במדינה שלנו בוגדים מקבלים במה כזאת, בושה וחרפה.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אם אני לא טועה Treason זה העונש הכי חמור בארה"ב וגם פה בארץ יש עונש מוות על בגידה בזמן מלחמה ,הבעיה שלא שפטו אותה על זה.. ואני בטוח שלשמש כ"מגן אנוש "על טרוריסט בזמן פעילות צה"ל זה באמת כוונה נהדרת לשלום! אני כל כך שמח שבזכות המגן אנוש הזה נהרגו 13 חיילי צה"ל ז"ל כל הכבוד טלי :yelclap:
פורסם 2007 בינואר 318 שנים ככה זה כשאתה בצד השמאלי של המפה......בולשיטבמדינה נורמלית היא הייתה מקבל כדור בין העיניים תוך שניות!בולשיטאני מניח שאם זה היה מתנחל הוא לא היה רואה יותר את השמש בחיים שלו.בולשיטפיקה, אתה צודק, רק תיקון קטן - הוא מהפתח, לא מהחמאס. ושניהם טענו שהם לא מזדיינים (נראה לי שהוא בכלל נשוי).J0HNiE - המצב שלנו הוא לא מצב מלחמה. לחימה, פעולות איבה, עימות בעצימות נמוכה - תקרא לזה איך שאתה רוצה, אבל מלחמה זה לא. זה משהו באמצע.לא מסכים איתי? תשאל את ההורים שלך איך היה ביום כיפור, או בתקופת ההמתנה לששת הימים. ואם זה בכלל דומה למה שקורה עכשיו.לכן להתחיל להרוג אנשים, גם בוגדים קטנים כמוה, זה מאוד מאוד מוגזם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.