עבור לתוכן

אם יש לי פלא דור 3 ואני לא משתמש בשיחות וידיאו. עדיו הקרינה בפלא שלי יותר גבוהה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

באיזה קל משתמשים למשל בסלקום?

פורסם

אם אני לא טועה זה CDMA אבל אני לא בטוח..

פורסם

מה זה משנה?

הרי עוד 30 שנה כולנו נהפוך לירוקים מרוב קרינה...

פורסם

GSM זה הגל שפלאפון משתמש בו..הרבה אומרים שהוא פחות עדיף מהגל של סלקום ואורנג'...

הפוך אחי פלאפון זה CDMA ואורנג'/סלקום משתמשים בGSM
פורסם
  • מחבר

אם עכשיו עבר 15 שנה ולא הפכנו לירוקים נראה לי שהכל בסדר..

פורסם

כן חשבתי באמת שטעיתי....תודה על התיקון עומר :xyxthumbs:

מה זה משנה?

הרי עוד 30 שנה כולנו נהפוך לירוקים מרוב קרינה...

תיקון - כחולים.

ד"א אני שמעתי שפלאפון עומדים ליבא מכשירי GSM. מישהו שמע על זה גם?

זה יאפשר התפתחות מבחינת מכשירים בחברה העלובה הזאת..

פורסם

ממש לא..

זה לא ממש מוכח (משהו שאני יודע עליו, שהוכח מדעית, ואני מדבר על מאמרים מקצועיים של אנשים שמתעסקים בזה, ולא איזה דעה של מישהו) שהקרינה הזו מסרטנת או מיננת בכלל..

בקשר לרשתות - GSM היא הטכנולוגיה הבסיסית שעליו מבוססות אורנג' וסלקום. היא תוצאה אבולוציונית של TDMA (מה שפעם הייתה הרשת של סלקום), והיא הבסיס לGPRS, EDGE וכו'.

רשת ה-GSM עובדת בתדרים של 850, 900, 1800 ו-1900 מה"ז, ורשת הUMTS ב-2100 מה"ז.

בחברת פלאפון, נכון להיום, הרשת היא CDMA, שעדיפה מבחינת יחידת הרדיו וב"דורות" המתקדמים גם מבחינת מהירויות התקשורת על הGSM, UMTS וHSDPA, אבל הרבה פחות ידידותית למשתמש.

פורסם

בוא נאמר שהטכנולוגיה מחשבת פחות מתקדמת בארץ בגלל שפלאפון לא משתמש בה..זה לא שהטכנולוגיה לא טובה...

זה כמו בחבילות בגלישה באינטרנט הביתי..אנחנו בישראל מתלהבים מ-5 מגה בעוד שבחו"ל (צרפת - לדוגמא) גולשים במהירות של 24 מגה לשנייה...

פורסם
  • מחבר

בוא נאמר שהטכנולוגיה מחשבת פחות מתקדמת בארץ בגלל שפלאפון לא משתמש בה..זה לא שהטכנולוגיה לא טובה...

זה כמו בחבילות בגלישה באינטרנט הביתי..אנחנו בישראל מתלהבים מ-5 מגה בעוד שבחו"ל (צרפת - לדוגמא) גולשים במהירות של 24 מגה לשנייה...

מה פתאום בצרפת לא גולשים במהירות כזאת

פורסם

רוצה להתווכח עם קרוב המשפחה הצרפתי שלי שגר שם עד גיל 16 ועדיין נוסע לשם פעמיים שלוש בשנה?

פורסם

בדיוק, אבל למה לך לעשות את זה? זה בערך כמו מצב טיסה רק שבמצב טיסה במכשיר לא מוציא שום קרינה בכלל..

מה זאתא ומרת למה לעשות את זה? זה חוסך בסוללה וזה מוריד את הרמה של הקרינה אם זה חשוב לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים