פורסם 2007 בינואר 318 שנים אם יש לי פלא דור 3 ואני לא משתמש בשיחות וידיאו. עדיו הקרינה בפלא שלי יותר גבוהה?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים כן, וזה בגלל הפריסה הנמוכה של אנטנות דור שלישי..מה שבנוסף משפיע על חיי הבטריה של המכשיר
פורסם 2007 בינואר 318 שנים כן, וזה בגלל הפריסה הנמוכה של אנטנות דור שלישי..מה שבנוסף משפיע על חיי הבטריה של המכשירמה הקשר .? אם אין פריסה של דור שלישי הטלפון יעבור ל GSM ...(דואל רץ) בנוסף גם כך התשובה לא ! הטלפון לא ישדר יותר אם אין לו מידע לשדר .
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר וברגע שאני מפעיל שיחת וידיאו הקרינה עלי עולה עוד יותר או שזה לא קשור?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים וברגע שאני מפעיל שיחת וידיאו הקרינה עלי עולה עוד יותר או שזה לא קשור?(כן) הטלפון משדר את העוצמה לפי מסמר גורמים1) רוחב הסרט שהמכשיר צריך2) מרחק מ ה האנטנה 3) ובעיות תמסורת יש לך שתי אנטנות במכשיר דור שלישי למעשה
פורסם 2007 בינואר 318 שנים בגלל מיעוט אנטנות דור שלישי יחסית לאנטנות הרגילות אז הטלפון צריך להתאמץ כל הזמן גם לשמור על קשר עם הרשת שהוא קיים בה עכשיו גם לחפש דור שלישי כל הזמן..דבר המסביר את הזמן הבטריה המצחיק בין דור שני/2.5 לדור 3...
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אבל הם קולטים אותו דבר...הפריסה של הרשת הרגילה תמיד תהיה.לא היה יותר חכם לעשות שהוא בברירת מחדל על הרשת הרגילה ושהדור שלישי בשימוש עובר לדור שלישי?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אבל אז אתה לא תראה על המסך של הפלא שלך שאתה באיזור דור שלישי במידה ותרצה ליזום שיחת דור שלישי.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אבל הם קולטים אותו דבר...הפריסה של הרשת הרגילה תמיד תהיה.לא היה יותר חכם לעשות שהוא בברירת מחדל על הרשת הרגילה ושהדור שלישי בשימוש עובר לדור שלישי?הטלפון לא עושה הרבה ...מקבל את הפקודות מהאנטנה האנטנות מחליטות מתי הוא יעבור לדור שני או לשלישי ..לא המשתמש ..השיקולים לעבור לדור שלישי או שני זה בגלל העומס על הדור ש שני ..הדור השלישי יעיל יותר (ניתן לשלב מספר ערוצי מידע על אותו התדר ) בניגוד ל GSM שלא ניתן לשלב באותו הזמן .
פורסם 2007 בינואר 418 שנים בהגדרות של הטלפון (ברוב המכשירים) אתה יכול להגדיר לו להישאר הרשת הרגילה ולא להיות ברשת של הדור השלישי
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מה זה GSM ?GSM זה הגל שפלאפון משתמש בו..הרבה אומרים שהוא פחות עדיף מהגל של סלקום ואורנג'...בהגדרות של הטלפון (ברוב המכשירים) אתה יכול להגדיר לו להישאר הרשת הרגילה ולא להיות ברשת של הדור השלישיבדיוק, אבל למה לך לעשות את זה? זה בערך כמו מצב טיסה רק שבמצב טיסה במכשיר לא מוציא שום קרינה בכלל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.