עבור לתוכן

אם יש לי פלא דור 3 ואני לא משתמש בשיחות וידיאו. עדיו הקרינה בפלא שלי יותר גבוהה?

Featured Replies

פורסם

אם יש לי פלא דור 3 ואני לא משתמש בשיחות וידיאו. עדיו הקרינה בפלא שלי יותר גבוהה?

פורסם

כן, וזה בגלל הפריסה הנמוכה של אנטנות דור שלישי..מה שבנוסף משפיע על חיי הבטריה של המכשיר

פורסם

כן, וזה בגלל הפריסה הנמוכה של אנטנות דור שלישי..מה שבנוסף משפיע על חיי הבטריה של המכשיר

מה הקשר .?

אם אין פריסה של דור שלישי הטלפון יעבור ל GSM ...(דואל רץ)

בנוסף גם כך התשובה לא ! הטלפון לא ישדר יותר אם אין לו מידע לשדר .

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת פלא דור 3 קולט מהאנטנות שונות לגמרי מפלא רגיל?

פורסם

מה זאת אומרת פלא דור 3 קולט מהאנטנות שונות לגמרי מפלא רגיל?

(כן)

פורסם
  • מחבר

וברגע שאני מפעיל שיחת וידיאו הקרינה עלי עולה עוד יותר או שזה לא קשור?

פורסם

וברגע שאני מפעיל שיחת וידיאו הקרינה עלי עולה עוד יותר או שזה לא קשור?

(כן)

הטלפון משדר את העוצמה לפי מסמר גורמים

1) רוחב הסרט שהמכשיר צריך

2) מרחק מ ה האנטנה

3) ובעיות תמסורת

יש לך שתי אנטנות במכשיר דור שלישי למעשה

פורסם
  • מחבר

פששש מפחיד..

פורסם

בגלל מיעוט אנטנות דור שלישי יחסית לאנטנות הרגילות אז הטלפון צריך להתאמץ כל הזמן גם לשמור על קשר עם הרשת שהוא קיים בה עכשיו גם לחפש דור שלישי כל הזמן..

דבר המסביר את הזמן הבטריה המצחיק בין דור שני/2.5 לדור 3...

פורסם

אבל הם קולטים אותו דבר...הפריסה של הרשת הרגילה תמיד תהיה.

לא היה יותר חכם לעשות שהוא בברירת מחדל על הרשת הרגילה ושהדור שלישי בשימוש עובר לדור שלישי?

פורסם

אבל אז אתה לא תראה על המסך של הפלא שלך שאתה באיזור דור שלישי במידה ותרצה ליזום שיחת דור שלישי.

פורסם

אבל הם קולטים אותו דבר...הפריסה של הרשת הרגילה תמיד תהיה.

לא היה יותר חכם לעשות שהוא בברירת מחדל על הרשת הרגילה ושהדור שלישי בשימוש עובר לדור שלישי?

הטלפון לא עושה הרבה ...מקבל את הפקודות מהאנטנה

האנטנות מחליטות מתי הוא יעבור לדור שני או לשלישי ..לא המשתמש ..

השיקולים לעבור לדור שלישי או שני זה בגלל העומס על הדור ש שני ..

הדור השלישי יעיל יותר (ניתן לשלב מספר ערוצי מידע על אותו התדר ) בניגוד ל GSM שלא ניתן לשלב באותו הזמן .

פורסם
  • מחבר

מה זה GSM ?

פורסם

בהגדרות של הטלפון (ברוב המכשירים) אתה יכול להגדיר לו להישאר הרשת הרגילה ולא להיות ברשת של הדור השלישי

פורסם

מה זה GSM ?

GSM זה הגל שפלאפון משתמש בו..הרבה אומרים שהוא פחות עדיף מהגל של סלקום ואורנג'...

בהגדרות של הטלפון (ברוב המכשירים) אתה יכול להגדיר לו להישאר הרשת הרגילה ולא להיות ברשת של הדור השלישי

בדיוק, אבל למה לך לעשות את זה? זה בערך כמו מצב טיסה רק שבמצב טיסה במכשיר לא מוציא שום קרינה בכלל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים