עבור לתוכן

z-5500 vs. x-530

Featured Replies

פורסם

אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח

אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?

פורסם

תגיד לי אתה צוחק?

זה כמו לשאול "מה יותר טוב, מרצדס S קלאס או הונדה סיויק? כאילו אני שמרצדס יותר טוב, אבל במה וכמה?"

פורסם

מבחינת עוצמה ה5500 חזקים הרבה יותר, הסאבוופר שלהם הוא בגודל 10 או 12 אינץ' (אני לא זוכר בדיוק) מה שנותן לך צליל באס עמוק יותר ועשיר יותר, יש להם תמיכה בייציאה דיגיטלית אופטית וCOAX, מגיע איתם שלט רחוק, החיבור של הכבלים שלהם הוא ארוך יותר וטוב יותר מאחר חיבורי PL שאתה תקוע איתם, הרמקולים נשלהם ניתנים לתליה, עומדים בתקן THX ולפי מה שקראתי מבחינת איכות שמיעה (אבל לא בהשוואה) הם נשמעים הרבה יותר טוב מהרבה מערכות שעולות פי כמה וכמה מהם) זה רק חלק מתומצת של היתרונות של הZ5500

אז אם יש לך את התקציב תעשה את השיקול...

לי אישית יש אותם ככה שאני מדבר בניסיון אישי

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה תודה

מבחינת עוצמה ה5500 חזקים הרבה יותר, הסאבוופר שלהם הוא בגודל 10 או 12 אינץ' (אני לא זוכר בדיוק) מה שנותן לך צליל באס עמוק יותר ועשיר יותר, יש להם תמיכה בייציאה דיגיטלית אופטית וCOAX, מגיע איתם שלט רחוק, החיבור של הכבלים שלהם הוא ארוך יותר וטוב יותר מאחר חיבורי PL שאתה תקוע איתם, הרמקולים נשלהם ניתנים לתליה, עומדים בתקן THX ולפי מה שקראתי מבחינת איכות שמיעה (אבל לא בהשוואה) הם נשמעים הרבה יותר טוב מהרבה מערכות שעולות פי כמה וכמה מהם) זה רק חלק מתומצת של היתרונות של הZ5500

אז אם יש לך את התקציב תעשה את השיקול...

לי אישית יש אותם ככה שאני מדבר בניסיון אישי

על איזה כרטיס קול חיברתה אותם?

פורסם

עם AUDIGY PLATINUM EX הראשון שיצא של CREATIVE היום אתה יכול ליקנות משהו שהוא בטח פי כמה וכמה יותר טוב במחיר שאני קניתי אותו

פורסם
  • מחבר

עם AUDIGY PLATINUM EX הראשון שיצא של CREATIVE היום אתה יכול ליקנות משהו שהוא בטח פי כמה וכמה יותר טוב במחיר שאני קניתי אותו

1. האם CREATIVE X-Fi XtremeMusic יכול להחזיק את ה Z-5500 ???

2. האם אני יכול לשים את הZ-5500 ליד מארז המחשב בלי שהסאב ישבור משהו במחשב ?

פורסם

1. כן . מניסיון

2. לא , יש אזהרה על כך שאסור להניח את הסאב לייד המחשב רק במרחק של לפחות מטר~ ... בכל אופן סאב לא מסתדר עם הרבה דברים וכדאי להביא לו את הפינה והמרווח שלו

פורסם
  • מחבר

1. כן . מניסיון

2. לא , יש אזהרה על כך שאסור להניח את הסאב לייד המחשב רק במרחק של לפחות מטר~ ... בכל אופן סאב לא מסתדר עם הרבה דברים וכדאי להביא לו את הפינה והמרווח שלו

אז באיזה מרחק "מומלץ" לשים את הסאב ?

אני יכול לשים את הסאב במרחק של 2 וחצי מטר האם זה מספיק ?

פורסם

האזהרה האמיתית אומרת "2 feet away", משמע כ65 ס"מ. 2 וחצי יהיו מעל ומעבר :xyxthumbs:

פורסם

הקטע הוא שמיקום הסאב היא אומנות בפני עצמה על מנת לקבל את האפקט המירבי כך שמומלץ לך לבדוק איכן הנקודה הכי טובה כל עוד היא לא קורבה מידי למארז או למכשיר חשמלי חזק אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים