עבור לתוכן

חברים, התבלבלתי לגמרי, אין לי מושג באיזה מסך לבחור שיתאים לצרכים שלי.. 2000 ש''ח

Featured Replies

פורסם

לאחר קריאה של כמעט 40 ע''מ משעות הצהריים יצאתי מבולבל לחלוטין ולא הצלחתי להגיע למסקנה באיזה מסך לבחור, מהו הפאנל האופטימלי, מהי רמת הניגודיות וזמן התגובה שכדאי לי לבחור ומהי החברה הטובה ביותר לקניית מסך LCD..

חיפשתי שעות רבות מסך שיתאים לצרכים שלי: גלישה באינטרנט, איסיקיו, מסמכי וורד, סרטים ומעט יותר משחקים, והאם הצרכים האלו יתאימו לכרטיס מסך הקיים אצלי כיום והוא FX 5200 או שכדאי לי גם אותו לשדרג.

התקציב שלי הוא כ2000 שקל.

הדבר החשוב לי ביותר הוא מסך אופטימלי לעיינים והאמת שחיפשתי על זה חומר ולא ממש מצאתי.

האם מישהו יכול לעזור לי במציאת מסך וחנות מתאימה באזור הדרום ויותר צפונה עד המרכז?

תודה!

פורסם

SONY SDM-X95FB/S יהיה מומלץ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה,

אתה אומר את זה מניסיון?

דבר נוסף, חיפשתי את המסך בחניות גדולות וברשתות באיזור שלי ולא ממש מצאתי אותו..

פורסם

יש אותו ב-IQPC באשדוד. דרומי מספיק?

פורסם
  • מחבר

כן זה מתאים לי במיוחד שאני באשדוד מחר(הולך לקחת את המחשב מKSP)..

השאלה שנשאלת היא האם יש להם אותו בתצוגה..בעניין הזה כדאי להתקשר ולבדוק.

פורסם

אולי כדאי שתשפר את הכרטיס מסך אם אתה רוצה להריץ משחקים כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלא כל כך חשוב לי לשחק במחשב, אלא שהשימוש היומיומי שלי במחשב יעשה בצורה טובה.

אני משחק אחת לתקופה במחשב ונכון שאני רוצה שהמסך יתאים גם למשחקים אבל זה לא ממש קריטי.

פורסם

SONY SDM-X95FB/S יהיה מומלץ.

לדניס וטמפיוזר, שניכם ממליצים כל הזמן על הדגם הזה של סוני (ועוד דגם אחר של סוני שאני לא זוכר מהו).... לא מצאתי ביקורות עליו, הוא לא מופיע לא ב-PRAD.DE, לא ב TOM'S HARDWARE וגם לא ב TFT CENTRAL. מה מיוחד כל כך במסך הזה? אני בכלל חיפשתי מסך טוב לגרפיקה וגם קיבלתי ממכם המלצה על המסך הנ"ל. המסך הזה טוב לכל השימושים? שאלתי אותכם גם שאלה בשירשור אחר, לגבי איך זה יכול להיות שהם מסכי MVA במחיר של רק 1600 ש"ח? זה לא TOO GOOD TO BE TRUE?

מודה לכם אם תענו על שאלותיי

פורסם

הפאנל הוא VA שהוא איכותי יותר מ-TN בכל מצב והפאנל הספציפי מהיר מספיק למשחקים. על המותג ואיכותו לא צריך להרחיב... זה לא CMV או PIXXEL.

אנסה לחפש את הביקורת שקראתי עליו... יחסית למחיר שלו הוא המשתלם ביותר גם לאיכות תמונה וגם למשחקים (חוץ מ-CRT כמובן).

פורסם
  • מחבר

מי היבואן שלו? ממי כדאי לבקש אחריות?[br]פורסם בתאריך: 3.01.2007 בשעה 20:52:16

כמו כן בKSP רשום שיש לו פאנל TN

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3738

פורסם

פאנל בודקים באתר הזה - http://www.flatpanels.dk/panels.php

המסך הוא SONY SDM-X95FB/S.

B - BLACK, S- SILVER.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה,

ויש עוד דגמים טובים כי באמת לא מצאתי עליו שום ביקורת,

מה אתה אומר על 931BFוSamsung, או על vx922..

או בכלל על דגמים שניתן למצוא אותם ברוב החניות והם מתאימים לצרכים שלי מאותו הפאנל שאמרת שהוא טוב לעבודה משרדית(אינטרנט, איסיקיו וכו')

פורסם

.[br]פורסם בתאריך: 4.01.2007 בשעה 10:15:41

אוקיי תודה,

ויש עוד דגמים טובים כי באמת לא מצאתי עליו שום ביקורת,

מה אתה אומר על 931BFוSamsung, או על vx922..

או בכלל על דגמים שניתן למצוא אותם ברוב החניות והם מתאימים לצרכים שלי מאותו הפאנל שאמרת שהוא טוב לעבודה משרדית(אינטרנט, איסיקיו וכו')

שניהם מבוססי TN. הם מהירים יותר אבל נותנים איכות תמונה פחות טובה. ההבדל במהירות זניח למרבית המשתמשים מלבד לגיימרים שרופים אבל ההבדל באיכות התמונה ובעיקר בזוויות הצפיה - מורגש מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים