פורסם 2007 בינואר 218 שנים פשוט לא מופיעים שם פתאום,זה קרה לי בעבר וסידרתי,לא זוכר איךמישהו יודע?win xpד"א אין בעיה בחיבורים,כי כשאני מפעיל משל כונן וירטואלי סגנון deamon tools זה עדיין לא מראה את הכוננים...
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מצטרף לשאלה...לחבר שלי קרה אותו דבר על המחשב הנייד שלו, הוא לא פתח אותו ולא נגע בחיבורים אבל הXP לא מראה לו את הDVD...
פורסם 2007 בינואר 218 שנים נסה להיכנס קליק ימני>פרופרטיז>הארדוור>דיווס מנגרואז תנסה למצוא חומרה חדשה ע"י הקלקהעל סמן המחשב עם הזכוכית מגדלת
פורסם 2007 בינואר 218 שנים נסה להיכנס לביוס ולשנות את סדר בעלייה של ההתקניםאו שפשוט הסידור של הכבלים מאסטר סלייב וכויוצרים התנגשות תבדוק את סדר הכבלים אם הוא תקיןוהאם הגמפרים על ההתקנים מסודרים נכון.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר לא עזר הדבר הראשון שאמרת ואת הקטע עם הביוס לא הבנתי איך עושים הנה תמונה
פורסם 2007 בינואר 218 שנים שמע לפי מה שהוא אומר יש לך בעיה ברגיסטרינסה לפתוח חלון RUN דרך התחלותרשום בחלון SFC /SCANNOWשיהיה לך וינ XP לידךאולי זה ישפר משהו.דבר שני אני רואה שיש לך מלא כוננים וירטואליםנסה להסיר אותם כמן את דיימון טולסויש לך שם עוד איזה תוכנה לכוננים וירטואליםהסר אותם שישאר רק הההתקן האמיתי שלך ואז תנסה לעשות ריסטארטhttp://support.microsoft.com/kb/270008
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר ניסיתי את התהליך השני,כי אין לי דיסק של אקס פי לידי כרגעוזה לא עזר. :'(
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר אכן כן,הסרתי אותם דרך הדימון טולס ואז גם מחקתי אותה מהמחשב,הפעלתי מחדש וזה עדיין לא עוזר.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים כנס שוב לפרופטיז ותראה שזה ה סידי היחיד שמופיע כי לאחר הסרה של דיימון לעמים הוא משאיר כוננים וירטואלים!אם הוא אכן היחידנסה להסיר אותו דרך קליק ימני הסרהואז שוב חיפוש על סמן המחשב עם הזכוכית מגדלת
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר פאק זה מטמטם אותינשארו באמת רק הצורב והכונן די וי די שיש ליהסרתי אותם ועשיתי חיפושהוא מצא אותם זיהה את החומרה ה"חדשה"אבל אז נשאר באותו מצב כמו מקודםWindows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device.בדיוק אותו דבר...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים פירמוט???בנאדם זה הדבר האחרון שאתה צריךנסה מה שאמרתי עם הדיסק של של ה XPתגיד בדקת שה IDE מחוברים כהלכהכלומר כבל אחד לצורביםוכבל אחד ל HD???שלא הולך לך בטעות כבל אחד גם ל HD וההמשך שלו ל DVDיש פעמים שזה עושה צרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.