פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים כשאני מכניס דיסק לכונן זה עושדה רעשים והנורה נדלקת כאילו הוא קורא את הדיסק אבל כלום לא קורה שעה המחשב נתקע ורק כשאני מוצאי את הדיסק המחשב חוזר לפעול למישהו יש מושג מה זה ויכול לעזור לי???תודה מראש
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר הכונן עצמו לא ישן וזה קורה בכל הדיסקים לפעמים זה מצליח לקרוא אותם ולפעמים לא אין לי מושג מה קורה לו
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר בדקתי חיבורים הוצאתי וחיברתי(כמה אבק!!!) וניסיתי לשים דיסק והבעיה חוזרת על עצמה נראה כאילו הכונן קורא את הדיסק והמחשב נתקע ואז לארח ההוצאה של הדיסק חזר לפעול
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר איך אני מגיע אליה??? זה לא בתוך הכונן ואם אני מגיע איך מנקים אותה עם נייר טואלט או מה?
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים יש דיסקים מיוחדים לניקוי אל אני חוזר אל תנסה לחדור לשם בעצמך. (עיניות זה דבר רגיש)לך לחנות מוזיקה ותקנה דיסק ניקוי.התהליך עצמו לוקח בסביבות החצי דקה.
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים מחבר מכיוון שיום שישיש והכל סגור אין איזו דרך שאני אוכל לנקות את העינית בעצמי בלי עזרת הדיסק בדרך זהירה מאד??
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים לדעתי לנקות את העינית לבד זה תהליך פשוט ויעיל יותר מדיסק ניקוי. כל מה שאתה צריך זה לפרק את הכונן, לפתוח את הברגים (הולכת האחריות), לפתוח את המכסה של הכונן ולנסות להגיע לעינית (לכל כונן יש מבנה שונה, אני לא יכול להסביר לך איך בדיוק לעשות את זה). כשאתה רואה את העינית, אח מקלון לניקוי אוזניים, טבול אותו באלכוהול או בבושם ונקה את העינית בעדינות. לאחר מכן סגור את הכונן וקווה לטוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.