פורסם 2007 בינואר 218 שנים ItstheAtotheLtotheEאו יותר נכון משתמש טפיל שכל הזמן פותח חשבון חדש אולי תגיד לי במה אני מזבל בשכל?
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר חחחחחח גולם תדע לך שאם אתה לא הייתה נמצא כאן הייתי עושה את העבודה על מברשת שינים חשמלית, TNX ! מאד מאד עזרת לי!
פורסם 2007 בינואר 218 שנים יש לי עבודה בהיסטוריה אז החלטתי לעשות אותה על Wii. מה הייתורנות והחסרונות שלו? זה מה שמצתאתי בנתיים: יתרונות: - מתאים את תנועת הידים למשחק - עיצוב יחודי - משחקי ניטנדו של כל הזמנים עכשיו גם בקונסולה -מחיר יחסית זול חסרונות: -גרפיקה נחותה משל הקונסולות האחרות - השלט עף, ושובר חפצים ביתים - לפעמים קשה/לא כיף לשחק בתזוזה מתמדת, אין אפשרות לשחק בשלט רגיל [TNX ל "דובי זובי"] טוב זה מה שמצאתי אם יש למיש/הו עוד משהו להוסיף.... RNX BEFOUR there is a regular joystick: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2561699&cp=2255956.2273442.2596858.2290625.2290630.2290644&parentPage=family
פורסם 2007 בינואר 218 שנים ItstheAtotheLtotheE או יותר נכון משתמש טפיל שכל הזמן פותח חשבון חדש אולי תגיד לי במה אני מזבל בשכל? מאיפה הבאת את זה שכל הזמן אני פותח חשבון חדש? בהכל אתה מזבל את השכל, אם אני קונה את הwii אני לא רואה בזה שהיא מוכרת הרבה יתרון. 2-מחיר זול מאוד3-זול לפתח לקונסולה משחקים 4-לוקח פחות זמן לפתח משחקים איזה יתרונות אלה בדיוק?,זה לא נקרא יתרון.זה נקרא חוסר השקעה בקונסולה והתעצלות.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים נתחיל עם: :kopfpatsch: אתה פשוט ילד קטן שמחפש לריב עם גולם..... אני זוכר את הת'רד ששיחקת אותה גבר בן 14.9 חח מחיר זול מאד: תשווה לPS3 +יש שלט חדשני + נינטנדו +קונסולה חדשה לגמרי + מחיר זול = משתלם זול לפתח קונסולה- יהיה יותר קונסולת יותר מכירות פחות חומרי גלם- פחות יקר לצרכנים לוקח פחות זמן לפתח משחקים - אתה מעדיף לחקות כמה שבועות לכול פעם שמשחק יצא לPS3? תעשה חישוב לבד בראש ותראה שמה שאמרתי נכון ונסיים עם: :bash:
פורסם 2007 בינואר 218 שנים 1-יש לך 11 הודעות ואתה מכיר אותי 2- זה היתרונות כי אם תסתכל מבחינה כלכלית לפתח לWII הכי פחות מסוכן הכי מהר לפתח ואם הWII יהיה בכמויות זה יכול לדחוף יותר פרויקטים לWII או בקיצור הצרכני WII יקבלו יותר כותריםוגם יש עניין של זמינות מכשיר שמוכר יותר יותר זמין ומוצרים אליו יותר זמינים
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אני מזמן אמרתי שנינטנדו פועלת באסטרטגיה של הDS גם בWII זה פועל בDS ולפחות לפי ההתחלה זה פועל בWII אומנם זה לא מתאים לכולם כמכשיר עיקרי אבל בסופו של דבר זה יכנס לחלק מהבתים כמכשיר ראשי ולחלק כמישני בכל מיקרה נינטנדו תעבור בקלות את ה15 מליון של הקוביה
פורסם 2007 בינואר 318 שנים נתחיל עם: :kopfpatsch: אתה פשוט ילד קטן שמחפש לריב עם גולם..... אני זוכר את הת'רד ששיחקת אותה גבר בן 14.9 חח מחיר זול מאד: תשווה לPS3 +יש שלט חדשני + נינטנדו +קונסולה חדשה לגמרי + מחיר זול = משתלם זול לפתח קונסולה- יהיה יותר קונסולת יותר מכירות פחות חומרי גלם- פחות יקר לצרכנים לוקח פחות זמן לפתח משחקים - אתה מעדיף לחקות כמה שבועות לכול פעם שמשחק יצא לPS3? תעשה חישוב לבד בראש ותראה שמה שאמרתי נכון ונסיים עם: :bash: למה שאני ישווה חרא לps3 ? בסדר כן אני מעדיף לחכות שבועות מאשר לקבל כל יום משחק חובבני ולא מושקע. ונסיים אם זה שאתה פרידמן אמיתי. הא..ואמא ש'ך ילדה קטנה,חנון מכוער.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים רק שנייהאתה רוצה להשוות חרא של חברה חרא אמן יפשטו רגל לwii של נינטנדו?פסדר מה שתגיד,שיהיה, הומו אחד. מה ת'רוצה מהחיים שלי?יבנזונה fighter" לול ילד מתרומם מה זה הכינוי הזה?יבנזונה בן הזוג שך מכנה אותך "פייטר" במיטה ימנייק?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מה אתה מוציא עליי את העצבים שקיבלת אחרי שהסתכלת בדיוני הבדיחות השחורות של כללי?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מה אתה מוציא עליי את העצבים שקיבלת אחרי שהסתכלת בדיוני הבדיחות השחורות של כללי? למה שאני יקבל עצבים?הומו אחד אם אני מקלל עלייך זה אומר שאני מוציא עלייך ת'עצבים שלי?יזונה אני רק אומר לך את האמת עלייך מתרומם אחד. fighter חח פרידמן מכוער. לך תחפש מי יזיין אותך בתחת הומו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.