פורסם 2007 בינואר 218 שנים שלום !! אני מעוניין להמלצה לאוזניות למחשב ולנגן MP3. האוזניות הן לילד בן 11, ככה שלא צריכות להיות היי אנד. התקציב הוא עד 150 בערך. ראיתי בזאפ את הסנהייזר HD201 והEH150 שחזקה יותר. הן טובות ?? מי עדיפה ?? אולי דגם אחר ?? תודה רבה לעוזרים !! אני חייב לצאת לקנות, אז אישרור סופי שלכם הוא זה שיחליט.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים יש לך SONY כאלו כחולות יפות סגנון קליפ-און [הוא מלביש אותן על האוזן כולה], מאוד נוחות, איכות מאוד טובה בסך הכל [מספיק לילד בן 11, אני נהניתי איתן במשך שנה, עד שהנגן שלי שרף אותן], והן עולות כ99 [או 70 ומשהו, כבר שכחתי] ש"ח בחנויות כמו באג או TOWER RECORDS..אבל הן לא יתאימו לשימוש במחשב, רק לנגן לדעתי........ הסנהיזר שהצעת גם כן יספיקו לו, אני לא מכיר את הEH150, אבל הHD201 ממש טובות בסך הכל.... אבל אני לא מקצוען בכל העניין.-ג'ו
פורסם 2007 בינואר 218 שנים בתקציב כזה לא תקבל אוזניות אודיופיליות, וכמו שאתה אומר אין צורך.קח משהו עם אחריות טובה ושיהיו נוחות, מבחינת סאונד לא יהיו הבדלים של שמיים וארץ.Anatoli.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר או קיי תודה לקחתי בסוף את הEH150, בשעה ומשהו שהם אצלי דווקא התרשמתי מהן לטובה,הבסים אומנם קצת פחות מורגשים בשבילי, אבל אם אני מרים קצת את הבאס בX5 אז זה מסתדר, והן אחלה אוזניות.יש לי עוד שאלה-נגיד ואני מחבר את האוזניות ליציאה שיש לי ברמקולים של המחשב,אם הרמקולים הם 2.1 הבאס של הסאב וופר כבביכול, אמור להישמע באוזניוןת נכון ??
פורסם 2007 בינואר 218 שנים יש לו סאב ברמקולים (2.1) הוא רוצה לדעת אם הוא מחבר את האוזניות לרמקולים אז הוא יוכל לשמוע סאב דרך האוזניות
פורסם 2007 בינואר 218 שנים עדיין לא הבנתי. זה כמו שאני אשאל אותך יש לי חשמל בקיר, אני יכול לראות חשמל בטלוויזיה?! : Anatoli.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים דבר 1 האוזניות האלה תומכות בסאב ? ואם הם תומכות האים יש חשיבות לאיכות אם מחברים אותה לרמקולים או ישירות לכרטיס
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מזה לעזאזל אוזניות שתומכות בסאב? איזה אוזניות תומכות בסאב?!עדיף לחבר ישירות למחשב ולא דרך הרמקולים.Anatoli.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר התכוונתי , שאם אני יחבר את האוזניות לרמקולים עם סאב, האם אני ישמע באסים באוזניות ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.