פורסם 2007 בינואר 218 שנים קניתי ,ראוטר אלחוטי של ROTAL RTA 1025W מבזק ..השאלה אם זה מודם טוב ?הבעיה היא כזאת יש לי מחשב מרוחק 10 מטר מהמחשב הראשי במחשב המשני שמתי כרטיס רשת אלחוטי USB ..ויש מלא פעמים שכאילו התקשורת חלשה יש עד 5 קווים וזה נע בין 2 ל 4 ..ועוד משהו ..ניסיתי להיכנס לוואלה רדיו ואני לא מצליח לשמוע מוזיקה רשום "מתחבר לשרת" ונתקע !כנראה צריך לפתוח פורט ולתת גישה למחשב הבעיה שאין לי מושג מה הפורט של וואלה רדיו ..אמרו לי בבזק שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים ולתת גישה לכל השרתים , מה אתם אומרים ?כדאי ?במקום לאשר פורט פורט ..
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אני מתאר לעצמי שבבזק התכוונו להוציא אותך ל-DMZ, וזה לא כדאי, זה מאוד פוגע באבטחה.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר כן DMZ ...הקטע שאני צריך כל פעם לאתר פורט בעצמי ?מאיפה לי לדעת איזה פורט עובדים וואלה רדיו ?
פורסם 2007 בינואר 218 שנים תפעיל את ה-UPNP בנתב שלך והבעיה אמורה להפתר.מה גם שאני לא בטוח שהבעיה ברדיו ואללה קשורה לפורטים בפרט ולנתב בכלל.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר זה מופעל כבר וזה לא נכנס .. "מתחבר לשרת " ונתקע אוף :-\ נ.ב. האנטנה של הנתב האלחוטי קטנה יחסית אולי בגלל זה אין תקשורת טובה בין 2 המחשבים ? אמרו לי בבזק שאף פעם התקשורת לא מלאה ושאם תקשורת מלאה זה 5 קווים אז זה תמיד 3 .. שיש ריחוק .. חשבתי לשנות ערוץ הבעיה שלא נראה לי שזה יעזור כל כך .
פורסם 2007 בינואר 218 שנים לי זה עובד ולא פתחתי שום פורט, אז זה לא קשור לפורטים, תבטל את הפיירוול שלך ותנסה.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים הבעיה שקורת לך עם הרדיו של WALLA, זה במחשב האלחוטי עם הקליטה החלשהאו הבעיה קיימת בכל המחשבים ברשת בבית?יכול להיות שזוהי בעיה שיש לך בגלל הקליטה המוגבלת באלחוטי ואיבוד פאקטים.תנסה להוריד בראוטר את הMTU ל-1000 וגם בכרטיס הרשת/מתאם אלחוטי באמצעות תוכנהשנקראת TCP OPTIMIZER:http://www.speedguide.net/downloads.phpללא ספק אין כל קשר לפורטים בנתב לבעיה שקיימת אצלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.