עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי ubuntu

Featured Replies

פורסם

אני ניוב לגמרי... אז בבקשה תשתדלו לא לצחוק עלי יותר מדי :nixweiss:

1. אני לא מצליח לנגן mp3. בתוכנה שמגיע עם ההפצה רשום שחסר לי קודק מסויים (GTStreamer לדעתי), אבל לפי מה שאני רואה ב package manager הוא כן מותקן... מה אני עושה? הנגן הוא rythmbox

2. אני לא יכול להריץ קבצי EXE על המערכת אני מניח. מה הפעולה של הורדת תוכנות מהאינטרנט וההרצה וההתקנה שלהם.

3. אובונטו עובדת עם הממשק של גנום. אני רוצה שתהיה לי האפשרות להחליף בינו לבין ה KDE מתי שאני רוצה. הורדתי מה package manager את מה שנראה לי שצריך בשביל הממשק של ה KDE אבל אין לי מושג איך מפעילים אותו כמו שצריך...

זהו לעכשיו :)[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 12:16:52

טוב. הבנתי איך להחליף בין KDE ל gnome. עכשיו השאלה היא אם אפשר לעשות את זה מבלי לעשות logoff/logon
פורסם

אני ניוב לגמרי... אז בבקשה תשתדלו לא לצחוק עלי יותר מדי :nixweiss:

כולנו היינו נובים פעם

1. אני לא מצליח לנגן mp3. בתוכנה שמגיע עם ההפצה רשום שחסר לי קודק מסויים (GTStreamer לדעתי), אבל לפי מה שאני רואה ב package manager הוא כן מותקן... מה אני עושה? הנגן הוא rythmbox

תנסה את מה שכתוב כאן

תנסה גם נגן יותר נפוץ כמו mplayer או totem או בקובונטו amarok

2. אני לא יכול להריץ קבצי EXE על המערכת אני מניח. מה הפעולה של הורדת תוכנות מהאינטרנט וההרצה וההתקנה שלהם.

קבצי exe הם למערכת חלונות. אם אתה רוצה להתקין משהו באובונטו אתה מחפש את שם החבילה ומתקין דרך מנהל החבילות synaptic או adept מתאימים למתחילים. יש דרכים נוספות להתקנה אבל רצוי שתשתפשף קודם עם המערכת.

3. אובונטו עובדת עם הממשק של גנום. אני רוצה שתהיה לי האפשרות להחליף בינו לבין ה KDE מתי שאני רוצה. הורדתי מה package manager את מה שנראה לי שצריך בשביל הממשק של ה KDE אבל אין לי מושג איך מפעילים אותו כמו שצריך...

זהו לעכשיו :)[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 12:16:52

טוב. הבנתי איך להחליף בין KDE ל gnome. עכשיו השאלה היא אם אפשר לעשות את זה מבלי לעשות logoff/logon

אם התקנת kubuntu-desktop אתה חייב לעשות logoff/logon כדי להחליף את הסביבה הגרפית. אבל שים לב: אינך חייב לעבור לסביבת KDE כדי להריץ תוכנות KDE או לעבור לגנום כדי להריץ תוכנות גנום.

פורסם

יש את WINE ו VMWARE בשביל EXE אם אתה רוצה ...

פורסם

דרך אגב משחקים שעובדים בווינדוס

אפשר להפעיל אותם בלינוקס ?

פורסם

אולי חלק עם התוכנות שכתבתי למעלה ..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להוריד את Wine

הלינק שם לא טוב

פורסם

תשתמש בsynaptic

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים