פורסם 2007 בינואר 118 שנים קודם כל-תודה לכל המשיבים אחלה פורום יש לכם כאן.. מה אגיד לכם,אחרי שהפנו אותי לבדוק את האופצייה ללכת על מסך WIDE 20 במקום "19 נראה לי שאני באמת אלך על WIDE . הבנתי שלאט לאט ה-WIDE משתלט על תחום מסכי המחשב(בדומה לאלקטרוניקה הבידורית),והיות ואני מתכוון לרכוש מסך למספר שנים קדימה-כדאי ללכת על ה"דבר העתידי".. בנוסף-הבנתי שעבור שימוש של סרטים וגלישה-ה-WIDE מומלץ.. ושתבינו-את ה-EIZO 19 אני יכול להשיג במחיר מעולה.. אבקש "חיזוקים" סופיים :האם אני אכן צודק במסקנות שהיסקתי.. כרגע אני מתלבט בין ה DELL 2007 WFP ובין ה- 20WGX2 NEC. דיברתי עם היבואן של DELL ונאמר לי שהוא אמור לקבל סחורה בשבוע הבא.כמובן שציינתי בפניו את עניין הפנל..והוא אמר שהוא מודע לזה ומקווה שאכן יקבל משלוח עם הפנל האיכותי. מה לדעתכם יותר טוב בין שני המסכים האלו? תודה מראש.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים הנושא נטחן עד דק בדיון הזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228106.0תקרא בעיון ואם יהיו שאלות - נשמח לענות.אישית אני לא ממליץ על מסכי 20' - רחבים או לא.או 19' איכותי כמו ה-VP930 לאיכות תמונה (או EIZO) או 22' רחב כשמקריבים איכות תמונה כדי לקבל מסך גדול ורחב.תקרא גם פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229136.new#new
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר אחרי שקראתי את הסקירה של הבחור עם ה-ASUS 22-החלטתי לרדת ממסך 22...אני לא "יכול" להרשות לעצמי לרדת באיכות מצד המסך בשום יישום שהוא..
פורסם 2007 בינואר 118 שנים נשאר עיניין השימושים, אם המסך בעיקר לסרטים ומשחקים עדיף ה 20" רחב.אם אתה עובד יותר בגרפיקה ומוכן להיתפשר בסרטים ובחלק מהמשחקים,מסך 19" איכותי הוא בהחלט אופציה ביחוד כשמדובר במסך כמו ה EIZO או ה VP930.בקשר להיתלבטות בין הדל לנק, אני מציע לך לנסות לעבוד עם מסך בעל ציפוי מראה קריסטלי.בחנות הכל טוב ויפה והמסך מציג צבעים הרבה יותר "חיים"(ולא מדוייקים) ויחס הניגודיות נראה מרשים מאוד.בפועל אחרי שתתרגל לעבוד עם המסך תגלה שהנושא מציק מאוד ועבודה עם אורות אחרים בחדר ממשמפריעה וכו, אישית אני מציע להימנע עד שנק יפסיקו עם ההרגל המגונה הזה.כמובן שזו רק דעתי(ודעתתם של מספר אתרי ביקורת גדולים) אבל כן יש לי לפטופ עם מסך בעל ציפויקריסטלי ומנסיון זה פשוט זוועתי.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר תודה על התשובה. אבל דבר אחד אני עדיין לא מבין: לדל יש אמנם פנל איכותי,אבל הוא 16ms-שלפי הבנתי אינו מתאים לסרטים ומישחקים. לעומת זאת-המסכים המרובעים עם פנל ה-TN וזמן התגובה 2-6ms מתאימים יותר לשימושים הללו האמת-אני מבולבל לגמריי.. אולי תוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן? ???
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אין לזמן התגובה השפעה על החוויה של משחקים\סרטים. ה-Dell מצויין לשימושים כאלה.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אין לזמן התגובה השפעה על החוויה של משחקים\סרטים. ה-Dell מצויין לשימושים כאלה.בוודאי שיש לכך השפעה, בעיקר על משחקים.העניין הוא שיש קשר כמעט מקרי בין הנתון השיווקי לביצועים בפועל ובמקרה הזה ה-DELL באמת מתאים למשחקים וסרטים.יש טובים ממנו אבל הוא בהחלט מתאים למשימה.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים לא באמת - אתה לא תצליח למצוא מריחות על מסכים מודרנייםתשפוט בעצמך...http://www.behardware.com/articles/619-16/updated-survey-13-lcd-20-5-6-8-16-ms.html
פורסם 2007 בינואר 118 שנים הבדיקה הזו היא סוג של מדידה של זמני התגובה של המסכים.היא אינה מראה באופן מעשי את המריחות שיש במשחקים.המסכים המודרניים (מסכים שייצרו בשנה-שנה וחצי אחרונות) כבר כמעט ולא סובלים מהתופעה, ואם כן בצורה מזערית ביותר שתתוקן כמעט לחלוטין בקרוב ע"י התקנה במסכים תכונה הלקוחה ממסכי הCRT.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים לא יודע לאיזה תכונה אתה מתכוון.... עיקרון הפעולה שונה לגמרי.דוגמה קונקרטית - ב-SAMSUNG 204B שאמור להיות 5NS יש תופעת מריחה ברורה מאוד.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים תופעת המריחה היא סוביקטיבית בדיוק כמו רוב הפרמטרים של מסכי LCD.הנה תגובה שרשמתי בעיניין: כאן.רוב המסכים במודרניים כמעט ולא מציגים מריחות, העין שלנו מייצרת אותם בגלל הצורה שבה עובד ומתעדכן מסך LCD.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים פוסט יפה ומקצועי...אבל כאשר רוב הסקירות מצביעות על תופעת מריחה בולטת (או אפקט קורונה שרבים הבחינו בו ה-VP930 החדש) זה כבר מעבר לסובייקטיבי בלבד.נכון שיש כמה שלא יראו את ההבדל אבל מי שזה חשוב לו - יראה בהחלט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.