פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אז למה זה קשור אם לא לסטים??כי אלו דברים שבעבר עבדו טוב....ולפעמים זה בכלל לא היה נכנס למשחק(כבר מחקתי את התוכנה...לפחות עד שיצא אפיסוד 2...)*רמז* למשחק *רמז*
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים לי לא איכפת אם המשחק יתמוך גם בDX10 Valve עשו עבודה מצוינת בHL2 מבחינת תמיכה גם במחשבים יחסית חלשים ואחי הריץ אותו בסדר גם על 5200 את פרק 1 הרצתי בלי בעיות במפרט שלי שכבר מראה סימני גיל בחלק מהמשחקיםואני מקווה שגם פרק 2 יפעל טוב ואולי יהיה המשחק הגדול האחרון שאני ישחק על המחשב הזה אני אוהב את Valve כי היא גם מנצלת טוב תחומרה וגם מחדשת דברים בתחום זה הרבה יותר קל לכתוב קודים למחשבים וחומרה חזקה ולהציג גרפיקה טובה אבל לכתוב קודים טובים לחומרה חלשה זה הרבה יותר קשה כחו את אובויליון לדוגמה שלהרבה אנשים הוא לא רלוונטי בגלל דרישות חומרה אני לא נוגע בו יותר כבר הרבה זמן כי אין לי אפשרות להנות מהגרפיקה שלו במפרט הנוכחי בקיצור אני מקווה שValve תמשיך בעבודה הטובה ותמכור הרבה
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים *רמז* למשחק *רמז*נראה לך הגיוני שהיתה לי בעייה בכל(אני כמעט בטוח שזה היה בכולם...)המשחקים של הסטים ושבכולם הבעיה הייתה במשחק?במשחקים אחרים שלא קשורים לסטים לא היו לי בעיות כאלו אף פעם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.