עבור לתוכן

half life 2 ep2 יתמוך ב-DX10

Featured Replies

פורסם

מי לעזאזל ישחק במשחק שהוא ריפ מסטים?

• תגובות 77
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מי לעזאזל ישחק במשחק שהוא ריפ מסטים?

תתפלא

פורסם

כן כולכם כל כך אוהבים את valve ומשבחים אותם אבל לא קונים משחקים שלהם,לפחות 80% ממכם מורידים.

אז אני מניח שאני אחד מ-20% הצדיקים שמחזיקים בידם מוצר איכות :beerchug: אמממ... לא, לא התכוונתי לבירה

פורסם

גם אני בתוך ה-20% האלה....רק חבל שהסטים הזאת היא תוכנה ממש מטומטמת שדופקת לפעמים חלק מהמשחקים ועושה הרבה בעיות...

פורסם

תמיד אפשר לקנות בחנות או לקנות יד 2.

פורסם

נו ואז זה מתקין את סטים ואתה עדיין משחק דרך סטים

מה שאתה רואה בפרוצים זה שהם מוציאים את כל הקבצים ומאפשרים משחק בלי סטים אבל אין עידכוני פאצ'ים ואין כלום ולפעמים יש בעיות נוראיות

פורסם

חבל שגם מי שקונה מקורי נדפק בגלל הבעיות שסטים עושה....

פורסם

איזה בעיות היו לאחרונה? הרבה זמן לא ביקרתי בסטים

לפני יומיים הורדתי ושיחקתי קצת בcs 1.6 סתם משעמום אבל לא שמתי לב לבעיות מסויימות

פורסם

על איזה בעיות אתם מדברים? אני פשוט לא זוכר משהו רציני חוץ מהצורך בעדכונים הארוכים שלהם...

איכפת לכם לפרט איזה בעיות כ"כ מפריעות לכם?

פורסם

היו לי הרבה בעיות...לפעמים הוא לא נכנס למשחקים....לפעמים לא יכולתי לשנות את ההגדרות במשחק(הכל היה נתקע והייתי חייב לעשות ריסטרט...)..ולפעמים המשחק נתקע באמצע הטעינה של שלב...גברים כאלו...

פורסם

בחיים לא קרה לי

פורסם

לי כן :silly:...לצערי...

פורסם

היו לי הרבה בעיות...לפעמים הוא לא נכנס למשחקים....לפעמים לא יכולתי לשנות את ההגדרות במשחק(הכל היה נתקע והייתי חייב לעשות ריסטרט...)..ולפעמים המשחק נתקע באמצע הטעינה של שלב...גברים כאלו...

זה לא קשור לSteam.

פורסם

בהחלט לא קשור לסטים..

ורוב הבעיות הנפוצות של סטים תוקנו בעדכון האחרון (אחלה עדכון)

פורסם

אז למה זה קשור אם לא לסטים??כי אלו דברים שבעבר עבדו טוב....ולפעמים זה בכלל לא היה נכנס למשחק(כבר מחקתי את התוכנה...לפחות עד שיצא אפיסוד 2...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים