פורסם 2007 בינואר 818 שנים כן כולכם כל כך אוהבים את valve ומשבחים אותם אבל לא קונים משחקים שלהם,לפחות 80% ממכם מורידים. אז אני מניח שאני אחד מ-20% הצדיקים שמחזיקים בידם מוצר איכות אמממ... לא, לא התכוונתי לבירה
פורסם 2007 בינואר 818 שנים גם אני בתוך ה-20% האלה....רק חבל שהסטים הזאת היא תוכנה ממש מטומטמת שדופקת לפעמים חלק מהמשחקים ועושה הרבה בעיות...
פורסם 2007 בינואר 818 שנים נו ואז זה מתקין את סטים ואתה עדיין משחק דרך סטיםמה שאתה רואה בפרוצים זה שהם מוציאים את כל הקבצים ומאפשרים משחק בלי סטים אבל אין עידכוני פאצ'ים ואין כלום ולפעמים יש בעיות נוראיות
פורסם 2007 בינואר 818 שנים איזה בעיות היו לאחרונה? הרבה זמן לא ביקרתי בסטיםלפני יומיים הורדתי ושיחקתי קצת בcs 1.6 סתם משעמום אבל לא שמתי לב לבעיות מסויימות
פורסם 2007 בינואר 818 שנים על איזה בעיות אתם מדברים? אני פשוט לא זוכר משהו רציני חוץ מהצורך בעדכונים הארוכים שלהם...איכפת לכם לפרט איזה בעיות כ"כ מפריעות לכם?
פורסם 2007 בינואר 818 שנים היו לי הרבה בעיות...לפעמים הוא לא נכנס למשחקים....לפעמים לא יכולתי לשנות את ההגדרות במשחק(הכל היה נתקע והייתי חייב לעשות ריסטרט...)..ולפעמים המשחק נתקע באמצע הטעינה של שלב...גברים כאלו...
פורסם 2007 בינואר 818 שנים היו לי הרבה בעיות...לפעמים הוא לא נכנס למשחקים....לפעמים לא יכולתי לשנות את ההגדרות במשחק(הכל היה נתקע והייתי חייב לעשות ריסטרט...)..ולפעמים המשחק נתקע באמצע הטעינה של שלב...גברים כאלו...זה לא קשור לSteam.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים בהחלט לא קשור לסטים..ורוב הבעיות הנפוצות של סטים תוקנו בעדכון האחרון (אחלה עדכון)
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אז למה זה קשור אם לא לסטים??כי אלו דברים שבעבר עבדו טוב....ולפעמים זה בכלל לא היה נכנס למשחק(כבר מחקתי את התוכנה...לפחות עד שיצא אפיסוד 2...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.